Gospodin Major
Zainteresovan član
- Poruka
- 202
O čemu pričaš? Ja govorim o timskom džudou.Imaju 3 grupe po 4 ekipe. Prve dvije iz grupa i dvije najbolje trećeplasirane ekipe idu u četvrtfinale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu pričaš? Ja govorim o timskom džudou.Imaju 3 grupe po 4 ekipe. Prve dvije iz grupa i dvije najbolje trećeplasirane ekipe idu u četvrtfinale.
Nesporazum, pričao sam o muškoj košarci.O čemu pričaš? Ja govorim o timskom džudou.
Nadam se da je tako, ali to ne mislim. Nije nam pobednički DNK proradio na 3 svetska i 2 evropska do sada, kao ni na svetskom kupu. Mislim da ćemo izgubiti u četvrtfinaluTraze formu i dalje,iskusno dizu formu mislim da ce u cetvrtfinalu natempirati formu koja ce ih voditi do zlatne medalje,to je tim koji zna sta hoce i koji ne panici i ne pada u dramu zbog toga sto igra grupu daleko ispod svog nivoa znaju prolazna faza a od cetvrtfinala ce Dnk pobjednicki do izrazaja doci.Teska je grupa mnogo meceva u kratkom roku treba izbjeci povrede i neka trosenja ekipe, idealno 2 pobjede protiv autsajdera i sada Dnk mora da kompenzuje slabiju formu a u to ne sumnjam
Trener (zensko) isto toliko a evo oko nacionalnih penzija.....Ma jel ovo istina?
ono dvoje pucaju i dobili po 200.000 evra....
sportisti me ic ne zanimaju, nije to poenta bajkeTrener (zensko) isto toliko a evo oko nacionalnih penzija.....
https://www.blic.rs/biznis/moj-novc...iji-za-sportiste-evo-kolika-je-ko-ima/s11e7sb
Dirala. Na stranu to. Nas narod je u svakom sportu uvek oštećen kad izgubi. Kad se izgubi sa velikom razlikom onda je debakl. Kad je sa malom onda je kradja. Ljudi, to je samo sport.
Razbacivanje na nebitne stvari. Kad se traži za nešto društveno korisno onda nikad nema.Ma jel ovo istina?
ono dvoje pucaju i dobili po 200.000 evra....Kikindjanin Andrej Popović, gimnazijalac, osvojio zlatnu medalju na Svetskoj olimpijadi iz savremene fizike rešavanjem 25 zadataka iz oblasti kvantne mehanike, nuklearna fizika, fizike čestica i specijalne teorija relativiteta,
jel da pogadjamo?