Olimpijske Igre Pariz 2024

Traze formu i dalje,iskusno dizu formu mislim da ce u cetvrtfinalu natempirati formu koja ce ih voditi do zlatne medalje,to je tim koji zna sta hoce i koji ne panici i ne pada u dramu zbog toga sto igra grupu daleko ispod svog nivoa znaju prolazna faza a od cetvrtfinala ce Dnk pobjednicki do izrazaja doci.Teska je grupa mnogo meceva u kratkom roku treba izbjeci povrede i neka trosenja ekipe, idealno 2 pobjede protiv autsajdera i sada Dnk mora da kompenzuje slabiju formu a u to ne sumnjam
Nadam se da je tako, ali to ne mislim. Nije nam pobednički DNK proradio na 3 svetska i 2 evropska do sada, kao ni na svetskom kupu. Mislim da ćemo izgubiti u četvrtfinalu

Ma jel ovo istina?

ono dvoje pucaju i dobili po 200.000 evra....Kikindjanin Andrej Popović, gimnazijalac, osvojio zlatnu medalju na Svetskoj olimpijadi iz savremene fizike rešavanjem 25 zadataka iz oblasti kvantne mehanike, nuklearna fizika, fizike čestica i specijalne teorija relativiteta,

jel da pogadjamo?
Razbacivanje na nebitne stvari. Kad se traži za nešto društveno korisno onda nikad nema.

Back