Ja ne znam šta je sa ovim Bosancima. Shvaćam da im je država nefunkcionalna i da imaju hrpu problema, ali da u 30 godina ne osvoje jednu jedinu medalju to mi u glavu ne ide. Jesu toliko smotani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to ismevanje tajne vecere, vec je Leonardova slika uzeta kao inspiracija da se predstave nekakve razlicitosti, kakvim ih vide stilisti ili kreatori koji su osmislili taj deo otvaranja(a oni su uglavnom takvi kakvi su i imaju svoju percepciju)...Njihov je motiv bio da prikazu razlicitosti i naravno da ce uzeti najpoznatija svetska dela za to... Na kraju kada su videli kolika se bura digla, oni su javno uputili izvinjenje... Treba shvatiti da oni tu ne vide nikakvo vredjanje...
Neki kazu da je Bosna nefukncionalna jer je razdvojenaJa ne znam šta je sa ovim Bosancima. Shvaćam da im je država nefunkcionalna i da imaju hrpu problema, ali da u 30 godina ne osvoje jednu jedinu medalju to mi u glavu ne ide. Jesu toliko smotani
Zato sto su po savezima razni bolesnici,degenerici,politicki postavljeni,zbog kojih sportisti igraju u grcu i ne mogu da daju svoj maksimum.Meni se na ovim OI čini da svi srpski sportaši igraju pod nekim pritiskom i da ne daju svoj maksimum. Tu mislim na ove iz pojedinačnih sportova. Kao da imaju neku blokadu. Kod hrvatskih sportaša je to posve drugačije. Većinom idu iznad svojih limita kao da su na nekim supstancama. Vekićka nikad nije osvojila ništa, sada igra finale. U veslanju danas Sinkovići osvoje zlato tako što su dobili Btitance koji su im na pola utrke bježali 2,5 sekundi... Ono još nisam vidio. Ne znam zašto je to sve tako ali Srbija ima potencijal da uzme 10 medalja i više
U pitanju je umetnicko delo. Obi su tako pretstavili nekakve razlicitosti kakvim ih oni vide...Nema ismevanja...Šta nisu napravili igrokaz sa Islamom? Ne bi išlo ostali bi bez glave. Šta se uopće dira nečija vjera. Maloumna hrpa degenerika. Debela krava od 200 kila i frikovi ne znaš jel muško žensko koji qurac
Mi smo od pravoslavlja napravili kao neku sektu. Ubedjeni smo da tako prkosimo celom svetu(i mislimi da je to heiscanski), gordimo se(sto je najveci smrtni greh). I pritom stalno isticemo sujeverje za koje tvrdimo da ne vera... Da ne pominjem sto smo izmislili podgrupu ili pravac zvani svetosavlje...
Bar ne bije protivnice po terenu
Neki kazu da je Bosna nefukncionalna jer je razdvojena
Drugi kazu da je razdvojena jer je nefunkcionalna
Ko ce ga znati?
Ali da ocekujemo malo vise od njih, to svakako stoji.
Ako Kosovo i Crna Gora ponekad osvoje neku medalju, sto ne bi i Bosanci?
Gotovo polovina naroda koji zivi u toj drzavi mrzi svoju drzavu i zeli joj da se raspadne...Ne navija za nju i ne zeli da nastupa za nju...Zbog tog sabotiranja u mnogim segmentima ona ne moze dobro da funkcionise, tako je sabotirana i u sportu...Tesko,jer bosanci u sportu nemaju atmosferu a najbolji i najveci talenti im uvijek zive u dijaspori
Gotovo polovina naroda koji zivi u toj drzavi mrzi svoju drzavu i zeli joj da se raspadne...Ne navija za nju i ne zeli da nastupa za nju...Zbog tog sabotiranja u mnogim segmentima ona ne moze dobro da funkcionise, tako je sabotirana i u sportu...
Ima li na kraju XY genotip ili ne? Koliko vidim, Bokserska asocijacija aludira da ima.
Plus ima bolji međusobni skor sa svom trojicom. A osvojio je svih 9 masters, po 2 puta.Tenis 16 najvecih titula - 4 grend slema,9 mastersa,1 masters kup,dejvis kup, olimpijsko zlato
Federer 12-16
nikada nije osvojio dejvis kup,masters u Rimu,masters u Monte Karlu i Oi zlato
Nadal 13 - 16
nikada nije osvojio masters u Majamiju i Parizu niti Masters kup zavrsni
Marej 6 - 16
Nikada nije osvojio Aus Open, Roland Garos ,masterse u Majamiju,Rimu, Monte Karlu,Madridu,Parizu ,Dejvis kup
Djokovic 15 - 16
Nikada nije osvojio Olimpijsko zlato
Ako to osvoji bice to najveci rekord njegove karijere po meni i veci od 24 gs.Taj rekord je super tesko oboriti ali moguce ga je oboriti ali ako osvoji Oi i time sve moguce titule u tenisu takav rekord niko nikada nece oboriti ni za 100 godina