Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Mene je juče više obradovala igra i onaj poraz odbojkaša od Brazila nego pobeda rukometaša protiv J. Koreje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divac rece onomad 10 medalja. Mislim da bi vec trebalo da sprema neopozivu ostavku.
I jos gluposti tipa-Srbija teniska nacija, a broj medalja u tenisu-0.![]()
OGROMNO razocarenje Nole nije osvojio nijednu medalju najvise me nervira sto svi nasi sportisti kad je kljucan trenutak odigraju lose!NEVEROVATNO!![]()
Zlato totalno opičene i fantastičene Sandre Perković
Pa pazi uzeci u obzir kakve su rezultate pravili nasi sportisti u poslednjih 2-3 godine bilo je realno ocekivati 5 do 10 medalja
Ma da.. hajde sad ovde da psujemo i pljujemo, mi koji smo tako uspeli u zivotu...
Dosta sam zadovoljan hrvatskim sportašima dosada. Zlato totalno opičene i fantastičene Sandre Perković i srebro veslača. Rukometaši igraju svemirski, ali daleko je kraj. Vaterpolisti isto dobri, ali oni uvijek mogu izgubiti četvrtfinalni meč. Rukometašice ugodno iznenađene, košarkašice očekivano ispadaju. Pejčić u streljaštvu i Kljaković Gašpić u jedrenju peta mjesta. Sutra Stipanović u jedrenju može do bronce. Glasnović i Cernogoraz u trapu su kandidati za medalju. Zaninovićka u tae kvan dou može i do zlata. Podbacili možda samo Fantela i Marinić koji neće niti u plov za medalje u jedrenju. Ude je imao peh, ali objektivno nije bio nekakv realna kandidat za medalju.
Sve u svemu solidno, ali naravno ipak jedan ekipni sport mora donijeti medalju.
Debakl, fijasko, blamaza...sta reci dalje!
Ne, nije. Kao da smo eto do juče bili neka supersila pa sad podbacili. 3-4 medalje su naša standardna mera, a čak možemo biti i zadovoljni nekim pomacima koje su doneli neka nova lica poput Bekrića, Kolašinca, Stepanovića...
Poblem je što neko 3 godine i 11 meseci puni naciji glavu da smo nekakva sportska supersila, pa se onda svi razočaraju kad odigramo u skladu s realnim stanjem stvari i mogućnostima
Pa ti sto sire optimizam i sto obecavaju po 10 medalja, a nemaju dana skole, treba da odmah batale posao.
Ne, nije. Kao da smo eto do juče bili neka supersila pa sad podbacili. 3-4 medalje su naša standardna mera, a čak možemo biti i zadovoljni nekim pomacima koje su doneli neka nova lica poput Bekrića, Kolašinca, Stepanovića...
Poblem je što neko 3 godine i 11 meseci puni naciji glavu da smo nekakva sportska supersila, pa se onda svi razočaraju kad odigramo u skladu s realnim stanjem stvari i mogućnostima