Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veoma lepo mesto, eksluzivno, do pre par godina nedostižno našim ljudima...mada ni sada nema puno agencija koji ga rade
malo je skuplje od okoline, mada je to relativno
ima dosta sadržaja (taverne, kafići, diskoteke, prodavnice, butici) tako da nije neophodan sopstveni prevoz
plaže lepe, čiste i interesantne
nekako mi se čini da je cela orijentacija mesta ka mlađem svetu, ali ni poraodicama neće biti loše

Ja znam hotel sa tim imenom u Posidiju i Kriopigiju, a verovatno ih ima još.

Grci imaju običaj da nazivaju istim imenom i kuće, pa poštar ne može da se snađe, a kamoli restorane i hotele.

Kasandra nije Obrenovac. (bez uvrede za Obrenovčane)

Ko želi pravi odgovor, mora da postavi pravo pitanje ....

Da li neko moze da mi posalje slike Stavrosa, Nea Vrasne i Asprovalte? Interesuje me plaza, neko lepo mesto za izlazak? I jos nesto, da li u Nea Vrasni postoji diskoteka?

Nea Vrasna je jedno malo selo i da nije strmih plaza prljavstine po njima preporucio bih porodicnim ljudima.Bio sam tamo ove godine od 10.07-20.07,tako da ti ne preporucuje,jer trazis provod,a toga tamo nema.Asprovalta je nesto bolja,ali sto se tice samo nocnog zivota.Ostalo je sve isto.Najvise ti se isplati zbog cena smestaj u Nea Vrasni a izlasci u Asprovalti(15 min pesaka).

Nea Vrasna je jedno malo selo i da nije strmih plaza prljavstine po njima preporucio bih porodicnim ljudima.Bio sam tamo ove godine od 10.07-20.07,tako da ti ne preporucuje,jer trazis provod,a toga tamo nema.Asprovalta je nesto bolja,ali sto se tice samo nocnog zivota.Ostalo je sve isto.Najvise ti se isplati zbog cena smestaj u Nea Vrasni a izlasci u Asprovalti(15 min pesaka).

Odličan odgovor.....nisu ti potrebne slike, nego menjaj destinaciju. Ako već hoćeš nešto blizu granice, idi samo par kilometara južnije na Halkidiki.

Poslednja izmena:
Prijatelju,ako si dobro upoznat sa Halkidikijem,preporuci mi neko mirno mesto tamo.Posto sam velika lenstina interesuje me mirno cisto more,ciste plaze sa plicacima i mir,jer idem tamo porodicno na odmor a ne u provod.Unapred hvala

Prijatelju,ako si dobro upoznat sa Halkidikijem,preporuci mi neko mirno mesto tamo.Posto sam velika lenstina interesuje me mirno cisto more,ciste plaze sa plicacima i mir,jer idem tamo porodicno na odmor a ne u provod.Unapred hvala
Ako želiš miran porodični odmor na Halkidikiju zaobiđi Kasandru i idi na Sitoniju. Od razdvajanja puteva kod Nea Moudanije ređaju se Gerakini, Psakoudija, Metamorfozis, Nikiti, mesta sa peščanim plažama, mirna, nemaš neki provod, voda čista. Ove godine bio u Gerakiniju, ako se baš zaželiš negde da izađeš, preporučujem Poligiros 15km od obale u brdima na 500-600 mnmv, glavni grad Halkidikija (istina mesto ima jedva 10000 stanovnika, ali je super za šetnju sa malim detetom, imaju pešačku zonu sa igralištem za decu, dok roditelji mogu da sede u nekom lokalu i ispijaju frape, sok, pivo etc.)

Управо сам се вратила из Геракинија - и одушевљена сам!
За породичне одморе са децом - савршено!

Мир, тишина, нигде нема гужви, на плажама простора колико хоћеш, вода плитка, топла и чиста...нема саобраћаја, има доста зеленила, место је пространо, нема нагураних уличица...
Увече нема неког лудила од провода, али има шеталиште, у хотелу Геракина бич свако вече има неки програм са музиком, има пар башти са живом музиком...и то је то. Да, има и нека дискотека, али нисам ишла, била сам са децом.

Ја ћу и догодине тамо! :)

Управо сам се вратила из Геракинија - и одушевљена сам!
За породичне одморе са децом - савршено!

Мир, тишина, нигде нема гужви, на плажама простора колико хоћеш, вода плитка, топла и чиста...нема саобраћаја, има доста зеленила, место је пространо, нема нагураних уличица...
Увече нема неког лудила од провода, али има шеталиште, у хотелу Геракина бич свако вече има неки програм са музиком, има пар башти са живом музиком...и то је то. Да, има и нека дискотека, али нисам ишла, била сам са децом.

Ја ћу и догодине тамо! :)
U hotelu Gerakina Beach sam upravo i bio, a deca ako su mala su mogla ići u diskoteku za klince, svako veče po pola sata đuska uz animatore - fenomenalno za klince.

U hotelu Gerakina Beach sam upravo i bio, a deca ako su mala su mogla ići u diskoteku za klince, svako veče po pola sata đuska uz animatore - fenomenalno za klince.

Да, па то сам и рекла да свако вече постоје програми у башти хотела. И за клинце и за старије. Моја деца имају 10 и 11 година, па су превазишла дечије дискотеке, али смо гледали грчко вече (музике и фолклора), неке мађионичаре...и тако..

Геракини је стварно страва за летовање са децом. Могла сам да их пустим да пливају колико год хоће јер је плитко и до 30 метара од обале... Пуштала сам их да саме шетају до собе, до продавнице...јер је безбедно, нема саобраћаја, нема много људи...

Мени се јако допало.

Да, па то сам и рекла да свако вече постоје програми у башти хотела. И за клинце и за старије. Моја деца имају 10 и 11 година, па су превазишла дечије дискотеке, али смо гледали грчко вече (музике и фолклора), неке мађионичаре...и тако..

Геракини је стварно страва за летовање са децом. Могла сам да их пустим да пливају колико год хоће јер је плитко и до 30 метара од обале... Пуштала сам их да саме шетају до собе, до продавнице...јер је безбедно, нема саобраћаја, нема много људи...

Мени се јако допало.
Ok, oni su već veliki, moja malena ima nepune 3 godine pa je njeno oduševljenje bilo nemerljivo...

Back