Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavrsen je jedan veliki projekat, a nadam se da ce, uz vasu pomoc, citava stvar zaziveti kako dolikuje:

www.oldtajmeri.rs

svaka cast na ulozenom trudu , nadam s eda ce ljudi naci tamo sta ocekuju a i vi kao moderatori cete da vodite forum kako treba

a sad jedno pitanje
sto se onaj cbc raspade onako , ja sam najvise bio aktivan na fiatovom pdf-u a sad sam pomalo na flcs-u
imalo je tamo dobrih stvari da s e procitaju a sad je poluprazan?

Je l' to bio neki skup oldtimera prošlog vikenda? Videh u koloni pre neki dan neki NSU, Oktaviu i nekog starog Rekorda čini mi se... Onaj NSU je vozio preko 100km/h. :eek:

Мали офтопик: ако неко од форумаша случано зна где могу да нађем омот албума ЈУ Групе - "Само напред..." из 1979. у већој резолуцији био бих му веома захвалан!:kpozdrav:

06_album_samonapred_02.jpg

Данашњи улов у Блоку 45:

Шкода 1000 МБ - 1000 Малих Брига (у Чешкој је зову Ембечка):

P4150007.jpg

P4150008.jpg

P4150012.jpg

P4150011.jpg

Волво 144:

P4150013.jpg

P4150014.jpg

P4150015.jpg

Пежо 204:

P4150021.jpg

P4150022.jpg

P4150023.jpg

P4150025.jpg

Опел Манта:

P4150026.jpg

P4150027.jpg

P4150029.jpg

P4150028.jpg

pa može da se nađe za 200, 300 evra...mislim da ima za tol'ko...
Mene je ona oduvek podsećala na umanjeni američki auto...
Al kad pogledaš da su unutra Rekordovi motori i uopšte kompletna mehanika, osim svojevremeno atraktivnog dizajna - ništa specijalno...

Nema ih skoro uopšte, pogotovo ne za toliko male pare! Ovde u Nišu mi je jedna promakla za 500e, i to je jedina u poslednjih pa recimo 5 godina da je bila na prodaju. Mante B su već češće, ali i one su sve preko 500e.

Meni je taj dizajn mante A fantastičan. Ako vidiš neku, obavezno slikaj. Ovde ne znam da li ih ima više od 5 komada...

Nema ih skoro uopšte, pogotovo ne za toliko male pare! Ovde u Nišu mi je jedna promakla za 500e, i to je jedina u poslednjih pa recimo 5 godina da je bila na prodaju. Mante B su već češće, ali i one su sve preko 500e.

Meni je taj dizajn mante A fantastičan. Ako vidiš neku, obavezno slikaj. Ovde ne znam da li ih ima više od 5 komada...

Bila je do nedavno jedna u Knjazevcu za 300 evra.

Слика из данашњег САТ Плуса, толико пута помињани ауто-отпад Нела. Требало би нас пар да се организује и оде да ислика олдтајмере који се налазе по тим ауто-отпадима уз Ибарац, онако за успомену.:)

Слика из данашњег САТ Плуса, толико пута помињани ауто-отпад Нела. Требало би нас пар да се организује и оде да ислика олдтајмере који се налазе по тим ауто-отпадима уз Ибарац, онако за успомену.:)

Jooooj, znači da se štekam, ima se nakupujem kao besan! :D
Da, to je Nela, slikano odozdo. Raj na zemlji. :D Ovo što se vidi je otprilike pola otpada.

U vezi Mante, znam posredno lika koji je kupio Mantu koja je bila trula (kao i sve) i kojoj je bio truo i broj šasije. Čovek uradio limariju do pola, al sad može da je baci, pošto u MUP-u neće da mu ukucaju novi broj.

Back