Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ово јесте контраш.
Погледајте бранике, а колико и да је фотографија лоша, јасно се види да је шарка на Б-носачу.

Ја јуче добио на поклон предња врата за ГСА која уз мале измене рупе за браву иду на ГС, а пре неку недељу купих и ганц-нову хаубу за ГС.
Стефане свака част на улову!:ok::ok::ok:

jel moze neko da mi pomogne imam mercedesa 116 280se 78god odlican medjutim trenutno nemam novca da ga registrujem,zna li neko za neke olaksice za registraciju oldtajmera. ako ne auto je na prodaju jer mi je zao da limuzina stoji da nije na drumu

Prilozi

• mer.jpg
    mer.jpg
    36,8 KB · Pregleda: 32
jel moze neko da mi pomogne imam mercedesa 116 280se 78god odlican medjutim trenutno nemam novca da ga registrujem,zna li neko za neke olaksice za registraciju oldtajmera. ako ne auto je na prodaju jer mi je zao da limuzina stoji da nije na drumu

Skidam kapu za ovo... :worth:

Trenutno ne postoje nikakve olaksice, prica se o tome da ce biti omoguceno da se oldtajmeri registruju na mesec, tri ili sest, ali se ne zna hoce li biti sta od toga.

Lepo izgleda ... steta sto niste ranije napravili (veliki broj dobrih tekstova , slika itd... je razbacan po ostalim sajtovima/forumima) ... Francuzi su imali srecu sa onim Forum-Auto , jedinstvenom sajtu na kome su se okupili svi ljubitelji automobilizma , francuzi & frankofoni .

Poslednja izmena:
Lagano ce se sakupljati materijal koji je rasut po drugim forumima i objediniti u jedinstvenu bazu;). Takodje će po prvi put kod nas biti ispraćeni svi skupovi i sajmovi u inostranstvu npr. uskoro cemo objaviti slike sa oldtimer sajma u Studgartu koji je posetio naš prijatelj itd. Objavljivace se 2-3 teksta nedeljno, bice uploadovane raznorazne brošure....
Pravi se i jedinstvena baza oglasa isključivo za oldtimere http://oldtajmeri.rs/index.php?option=com_adsmanager&Itemid=53

Back