Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,:zima2:
Jeli neko video ovo.Ford Fairmont 1978 god. 2300ccm
Pise 800 eura.Poslao sam mu poruku,ne odgovara.Ne registrovan.Ne znam da li je uopste i bio ovde registrovan pa zbog toga ne moze ili nesto trece.

Prilozi

• big_525871-70c2.jpg
    big_525871-70c2.jpg
    45,1 KB · Pregleda: 31
Ako nekoga interesuje 1963 Ford Consul Cortina Mk1 1200.
To je projekat za restauraciju. 99% je kompletna i ima puno delova od jos jedne, koju je prethodni vlasnik rasturio. Vozena je do 1993-94, prethodni vlasnik, mislim i prvi, koji je inace bio mehanicar, uradio je generalnu motora i stavio nov Weber-ov karburator, ali je zbog bolesti posle toga samo parkirao auto. I tako je na klocnama, napolju, stajala par godina. Pre 6 godina sam kupio ovu Cortinu da bih je spasao od unistenja, ali posto sam orijentisan prema nekim drugim automobilima nemam ni prostora, ni vremena za nju.
Danas se ove Cortine i ne vidjaju bas cesto.

my.php
[/URL][/IMG]

Nemogu da verujem da je ovaj oldi jos na prodaju, ja sam istu ovu sliku dobio pre 9 godina.Pozdrav srecnom vlasniku koja je cena sada?:sanke:

Смрдљиви дизелчина, регистрација прескупа, тром, прешао вероватно раздаљину до Месеца и назад, још ако је труо може само да се баци. Да је СХ била би друга прича.
Добар ХМ у Немачкој не може да се нађе испод 6000. Али добар одистински, не ко ови што их довлаче као странце.

едит: улете ми с постом док сам куцао, односи се на претпрошли пост.

Realno mislim da je 6000 vise nego preterano za xm u nemackoj.Mozda zadnje serije oko 1999 god kostaju toliko, ali cene im se krecu od 300 do 2000 eura od 1991 do 1995g, mada to i nije bitno, nisu jos uvek previse intteresantni, da ne kazem stari, mozda za koju decenijuz:girl:

Pozdrav za sve ljubitelje oldtajmera.Nisam ni priblizno strucnjak kao vi i ne bih mogao da se pohvalim takvim znanjem i prepoznavanjem starih automobila.Ja sam zaljubljenik u jedan jedini auto,a to je VW Karmann Ghia>trazio sam da ga negde nabavim ali gotovo bez uspeha.Ako znate nekoga ko to prodaje molio bih da me kontaktirate.
PS.Sta bese sa onim Karmannom iz Zajecara,jer to jos uvek aktuelno?Kakvo mu je celokupno stanje?
Hvala i pozdrav

I običan Karmann je poprilično redak, a još kamoli Ghia.
Mogu ti reći gde se nalazi jedan običan daily driver Karmann, pa ako hoćeš da startuješ vlasnika.
Da li pratiš redovno Halo i Novosti oglase i MojAuto i Polovne automobile?

Bio je jedan Karmann Ghia na Dedinju, u perfektnom stanju...ulica Mladena Stojanovica izmedju Neznanog junaka i Alekse Bacvanskog...gledao sam ga godinama u garazi ili ispred, ali posto dugo nisam svracao tamo nemam pojma da li je jos uvek na istom mestu.

I običan Karmann je poprilično redak, a još kamoli Ghia.
Mogu ti reći gde se nalazi jedan običan daily driver Karmann, pa ako hoćeš da startuješ vlasnika.
Da li pratiš redovno Halo i Novosti oglase i MojAuto i Polovne automobile?

Moze li neka slika kako izgleda taj Karmann,mislim koja je razlika u spoljasnosti.Ako sam iole upucen,zar tu nije samo razlika u opremi,ili gresim z:(
Imas li neku cenu red velicina koliko bi mogla da kosta.Video sam u prethodnim stranama,116 ili 118 da ima u Zajecaru ali je cena 5500,sto je moramo priznati jaka cena,ali ako je dobar...

Bio je jedan u Hallo oglasima ali sam zakasnio za samo jedan dan z:cry:

Koliko je meni poznato (mozda i gresim) ali u slucaju Karmanna , Ghia je sastavni deo imena ... nije oznaka opreme kao kod Forda .

Karmanni su precenjeni kod nas , do pre ~ 20-tak god. su se i mogli naci po normalnim (realnim) cenama . Onda su cene naglo krenule da im skacu jer su bili estetska zamena za Porsche , pa tek onda oldtajmeri ...

Poslednja izmena:
Koliko je meni poznato (mozda i gresim) ali u slucaju Karmanna , Ghia je sastavni deo imena ... nije oznaka opreme kao kod Forda .

Karmanni su precenjeni kod nas , do pre ~ 20-tak god. su se i mogli naci po normalnim (realnim) cenama . Onda su cene naglo krenule da im skacu jer su bili estetska zamena za Porsche , pa tek onda oldtajmeri ...

Pa normalno da je pre 20g bilo jeftinije,kakva ce tek cena da im bude za jos 20g?Sto se tice imena nigde da pronadjem informaciju izmedju Karmanna i Karmanna Ghia...

PS.Cenu uvek diktira potraznja,a ocigledno da je ponuda i vise nego nikakva,ja razumem vlasnike da traze cenu u nebesa,i ja bih na njihovom mestu :grudvanje:

A ja vidiš i ne znam da postoji VW Karmann bez Ghia...
Ni ja ...

Pa normalno da je pre 20g bilo jeftinije,kakva ce tek cena da im bude za jos 20g?Sto se tice imena nigde da pronadjem informaciju izmedju Karmanna i Karmanna Ghia...
PS.Cenu uvek diktira potraznja,a ocigledno da je ponuda i vise nego nikakva,ja razumem vlasnike da traze cenu u nebesa,i ja bih na njihovom mestu
Za razliku od ostalih oldtajmera Karmanna su ~80-tih osim ljubitelja , krenuli da kupuju i ondasnji sminkeri koji nisu mogli da priuste Porsche , a ondasnje sminkerke (prethodnice sponzorusa) to nisu ni razlikovale ... :lol:
Tako da je potraznja za Karmanom bila duplo veca , jer je na jednog ljubitelja oldtajmera dolazio i po jedan sminker-folirant , samim tim je i cena bila veca u odnosu na ostale oldtajmere ... :lol: :lol: :lol:

Poslednja izmena:

Back