senna1
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
E nek se uključio i mr Srle, pravi ljubitelj svega sto je staro, pa dobro ne bas svega
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nek se uključio i mr Srle, pravi ljubitelj svega sto je staro, pa dobro ne bas svega...
Ako nekoga interesuje 1963 Ford Consul Cortina Mk1 1200.
To je projekat za restauraciju. 99% je kompletna i ima puno delova od jos jedne, koju je prethodni vlasnik rasturio. Vozena je do 1993-94, prethodni vlasnik, mislim i prvi, koji je inace bio mehanicar, uradio je generalnu motora i stavio nov Weber-ov karburator, ali je zbog bolesti posle toga samo parkirao auto. I tako je na klocnama, napolju, stajala par godina. Pre 6 godina sam kupio ovu Cortinu da bih je spasao od unistenja, ali posto sam orijentisan prema nekim drugim automobilima nemam ni prostora, ni vremena za nju.
Danas se ove Cortine i ne vidjaju bas cesto.
[/URL][/IMG]![]()
Ja sam svojevremeno tipovao XM, al' kad sam se raspitao o delovima, digo sam ruke...
Danas može da se nađe odličan primerak za mnogo male pare...
I običan Karmann je poprilično redak, a još kamoli Ghia.
Mogu ti reći gde se nalazi jedan običan daily driver Karmann, pa ako hoćeš da startuješ vlasnika.
Da li pratiš redovno Halo i Novosti oglase i MojAuto i Polovne automobile?
Koliko je meni poznato (mozda i gresim) ali u slucaju Karmanna , Ghia je sastavni deo imena ... nije oznaka opreme kao kod Forda .
Karmanni su precenjeni kod nas , do pre ~ 20-tak god. su se i mogli naci po normalnim (realnim) cenama . Onda su cene naglo krenule da im skacu jer su bili estetska zamena za Porsche , pa tek onda oldtajmeri ...
Ni ja ...A ja vidiš i ne znam da postoji VW Karmann bez Ghia...
Za razliku od ostalih oldtajmera Karmanna su ~80-tih osim ljubitelja , krenuli da kupuju i ondasnji sminkeri koji nisu mogli da priuste Porsche , a ondasnje sminkerke (prethodnice sponzorusa) to nisu ni razlikovale ...Pa normalno da je pre 20g bilo jeftinije,kakva ce tek cena da im bude za jos 20g?Sto se tice imena nigde da pronadjem informaciju izmedju Karmanna i Karmanna Ghia...
PS.Cenu uvek diktira potraznja,a ocigledno da je ponuda i vise nego nikakva,ja razumem vlasnike da traze cenu u nebesa,i ja bih na njihovom mestu