Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Wartburg, ove godine puni 33 godine. Drugi vlasnik; prvi vlasnik, ponositi, moj tast. U vrlo dobrom stanju! Spremam se za prolećnu generalku, ako bude para. Zaslužio je! Vozim ga evo petnaesta godina i nemam reči. Pouzdan. Pozdrav iz Z.Polja! Roker P.S.Srećna Nova Godina!

Tacnije, Ami 6 (a i ovaj Consul) imaju staklo kao Ford Anglia, koja opet ima staklo kao Mercury i Lincoln (tzv. Breezeway)

anglia-merc.jpg

edit: A sto se tice cene... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
Zadnje staklo kao Anglia, zadnji, prednji i bočni deo isti kao i Consul Capri. S tim što je Capri 2-door hardtop coupe.
A lokacija?

Inače, evropski Fordovi sadrže mnoge kopirane detalje od američkih. Uporedite recimo dashboard na Mustangu 64-to i Taunusu P5.

Poslednja izmena:
Srecna Nova Godina !

Myst118-1-1.jpg

resizeofMyst119-1.jpg

... :lol:

Ima mnogo kopiranja svega i svacega , veliki broj us-eva ima svoje evropske umanjene kopije ,,,

Cena ovog crveno-belog Consula je neverovatna ... i da je Consul Capri (coupe) , bilo bi preterano ...

Da objavim da u mojoj foto-arhivi sa samo vozilima proizvedenim pre 1980-te imam 133 Forda (ja uslikao 96, a drugi 37, ukupno 1250 slika) i tačno 200 ostalih automobila (preko 600 slika).
I to sve prikupljeno za nešto više od godinu dana. :)

Back