pboskovicyu
Početnik
- Poruka
- 26
Dobre slicke Stefan K. Koliko cesto se desavaju takvi skupovi u Novom Sadu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

taunusi slikani iz svih uglovaBio sam danas na skupu oldtajmera u Novom Sadu, i tom prilikom upoznao gosn. Superbirda.
Uslikao bih više slika, ali je već počeo da pada mrak, a i svuda unaokolo je bilo jako puno ljudi i dečurlije koja su se penjala po kolima, pa sam neke stvari morao da slikam i po deset puta.tkacio:
![]()
Nažalost, nije bilo mogućnosti da napravim neke dobre fotografije, idealne za pozadine na desktopu.
Pošto ima 90 slika, stavljam link ka svom Imageshack albumu, a vi ste slobodni da te slike koristite dalje.....
http://s295.photobucket.com/albums/mm123/911sSK/NS oldtajmeri 30-8-2008/?start=0

To je bilo "pod hitno dok ne padne mrak".taunusi slikani iz svih uglova![]()

![]()
Ovo sam danas pronasao sasvim slucajno vozeci se po ozloglasenoj "kineskoj cetvrti" u ns. Auto se nalazi u prostorijama jedne velike antikvitetske zbirke koja bi uskoro trebala da bude otvorena za javnost a koja nije orjentisanja ka skupljanju oldtimera nego antikviteta u globalu. Verovatno su ovog trotockasa pronasli trazeci neki stari namestaj i slicne stvari. Rec je o Goliath Dreirad-u, malom pick upu sa tri tocka, dvocilindicnim motorom i 750 ccm. Firma Goliath je bila u sklopu Borgward koncerna ( uz Hansu i Lloyd ) i predstavlja jedne od interesantnijih nemackih posleratnih automobilskih pojava, kako po mehanici tako i po dizajnu. Ipak, ceo koncern je pukao 1960 a Borgward, Hansa, Lloyd i Goliath su pravi automobilski underground. Prema prici, svih ovih modela je bilo kod nas ali osim jedne bele Borgward Isabelle koja je istrulila na mom parkingu i ovog Goliatha, ja ne znam ni za jedan drugi...
Inace, auto je u voznom stanju...![]()
Alpine GTA .
iskren covek.....potrebno je ulaganje u sve po malo...."
![]()
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=72042
A ostatak? Biturboi, Bore, Shamali, Meraci itd.?

Toliko kola u glavi, totalno sam zaboravio.Da, da, tog se i secjam... Ja sam video jedan srebrni u Paviljonima, ali iskreno, uochio ga je Stefan, a ja bash i nisam siguran koji je na kraju bio![]()
Podseti me, koji beše to?Da da, sećam se sad. Htede ti da pridješ, ali ja ti ne dade.Sivi, neki zeldi likovi su se motali tu, na dizalici je stajao u Jerneja Kopitara.
A bio je i drugi sivi koji je sveden na velichinu ficje, ali taj je neka druga pricha![]()

Ko zna chiji je bio...

Par cinjenica :
Neki automobili koji su godinama stajali na istom mestu , ubrzo nakon postavljanja njihovih slika (ili price gde su vidjeni) - nestali su !