MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Misliš na Matru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tkacio:Pa nista... ti koji ne zele da se registruju na Fejsu nece moci da gledaju slike oldtajmera na Fejsu i gotova stvar...
Ne moz *urac u dupe i dusa u raj![]()

Ima li neko Minija od vas?
Javite ako vidite neki Mini za prodaju,u garazi,na ulici itd.
Zelja nam je da saznamo sto vise informacija o Minijima u Srbiji.
Gde sam ih sve nalazio,jedan covek je kokoskama dao da nose jaja u njemu u jednom selu!!!! A mini je bio Mini Cooper 1.3 iz 1969 god,kompletan samo naravno popustio svuda.
Fiat 124 Berlina?
Našao sam ga:
![]()
![]()
U pitanju je Commodore A, a ne Rekord C.
shta se desi kad chovek chuje da postoje ljdi koji vole oldtimere i da su isti na ceni
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=69973
To na slici je TC1 L pravljen do sredine 73-će, a XL je i pre toga imao pravougaone farove. Spoljne razlike su u prednjoj masci, natpisima, enterijeru...A ja mislim da ovaj Taunus "TC" nije iz 1970, nego jedan od kasnijih, redizajniranih verzija...
Kada je izašao 1970, izgledao je ovako...:
![]()
Takodje, i meni se više svidjaju.Cortina (mk3) mi je oduvek bila lepsa od Taunusa (TC)
(zaobljeni bokovi , zadnja svetla , manji prednji zmigavci)
Čuo sam da ih ima dosta, ali sam lično samo jednu video uživo.josh kad bi se nalazile kao taunusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Audi je u Beogradu, nemam pojma da li je na prodaju. U takvom stanju stoji tu već sigurno tri godine.Ovaj audi da li je na prodaju, molim vas neka mi neko javi gde je.
Ja sam ga uslikao pre dva meseca, ali više ga nema.ljudi gde je ovaj auto, moze li mi neko poslati odgovor na budza@bankerinter.net
Veliko vam hvala kraljevi oldtimera ste...
Strašno, ljudi prodaju, a nemaju pojma šta prodaju.
2.3 V6. Ako je stvarno to što piše, onda je ovo:
![]()
Šta da ti kažem, daj neke slikice.Da ovo ima u Boru a ja znam za jednog conzula 1971 extra stanje, V6...

, abartovan.

Priča mi on kako ga je pretekao jedan Jugo i kaže -
"verovatno je "abartovan"...
![]()
Evo nekoliko primeraka po vojvodjanskim mestima. Spa;ek je 66 sa neverovatnih 12 KS iz 400ccm (crveni) , zuti ima motor od dyane i 70 god. Neverovatna je i cena bila 150 eura za oba. Buba je z 60te(prodavala se za 333 eura koliko je vlasnik trazio ili zamena za tomos moped ???) Subotici kao i Ami6. Olympia i fiat su sredjeni besprekorno i oni su iz Subotice. A olupina od olympije je u selu Mala Bosna iz 47 godine je. Ima sve delove ali treba raditi....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam više slika, nešto sam samo pojedinačno slikao, ništa interesantno. To bi trebalo po neku grupnu fotografiju načiniti.
Juče sam, idući preko Dedinja, svratio da po danu pogledam onaj SM. I tu malo popričam sa čovekom koji ga je servisirao u tom trenutku. 2700ccm, V6, 1971. Klima, tonirana stakla. Auto je registrovan i u voznom stanju. Poprilično je dobar limarijski, jer je radjen u skorije vreme. Delovi se naručuju iz inostranstva i žešće su skupi. Satnica mehaničara za SM na zapadu iznosi 150 evra. Ovaj zeleni je do zimus bio na Crvenom Krstu.
Rečeno mi je da je drugi SM braon boje i da se nalazi na Belim Vodama. Zanimljivo je da su vlasnici oba stomatolozi.
Čovek prvo nije mogao da veruje šta ga pitam u vezi SM-a, da bi me pitao da li ja uopšte znam koji je to auto.Na kraju mi reče da je jako lepo to što se neko u mojim godinama zanima za takve stvari.
![]()
Momci,svaka vam cast na entuzijazmu!
Pregledam vase stranice, svasta vidite i puno znate.
E sad pitanje za vas, dali ste u vasem istrazivanju naisli na neki Hillman/Sunbeam Imp?
Proizvedeno ih je oko pola miliona, ali mislim da su sada kod nas prilicno retki.
(PS zaista steta za ovog CXa!)
Da li je ovaj BMw jos uvek u Knjazevcu???
Nikola Vuckovic budza@bankerinter.net
U istoj smo grupi na Fejsbuku![]()