Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cadillac coupe de ville 1954.U selu blizu Danilovgrada.Vlasnik nije zainteresovan za prodaju a ni za restauraciju.Tacnije nije zainteresovan za nista.
mozda je bio, al' zasluzuje da se ponovi, u svakom sluchaju...pozdrav!
ovi automobili su uslikani od strane chlanova foruma, pa bih zamolio da napishu gde je koj' uslikan, please...da ne listam sad.
Na koju Mantu mislis ?Ovo je najbolja manta koliko ja do sada znam u Srbiji, uzmite u obzir cinjenicu da je hvali vlasnik jedne Mante A iz Knjazevca,Zamolio bih vlasnika ove prelepe mante da mi se javi na telefon 063/749-00-96 Nikola.Hvala
na fajsu si...?U istoj smo grupi na Fejsbuku![]()

Evo malopre sam bio da uradim revisione-tehnicki...kad tamo u cosku ,kao da se srami jedan starac....pa ste mi vi pali na pamet....uslikah ga !!!
![]()
Fiat je,ali koji model....!!!
Meni se Kadetti nikada nisu dopadali ..
Ali recimo ovaj " B " Coupe je bio OK u svoje vreme .
( ovo je snimljeno davno, isprobavao sam kamericu pa mi je uleteo u kadar )
http://s258.photobucket.com/albums/hh278/fotografic/?action=view¤t=OpelKadettbcoupe.flv
Gde je ovo, vidim da je na prodaju, imas li telefon?
http://s258.photobucket.com/albums/hh278/fotografic/?action=view¤t=OpelKadettbcoupe.flv
Gde je ovo, vidim da je na prodaju, imas li telefon?

Ne ide da ova stranica ode u zaborav...
Ova fotka je posvećeno mlađim forumašima...
![]()
U svoje vreme veoma lep i atraktivan auto, karakterističan po tome što je imao samo 3 sedišta, jedno pored drugog i po plastičnoj karoseriji...
Matra Simca Bagheera
Odes na www.facebook.com i registrujes se, ubacis svoju sliku, podatke i sl. a onda mi posaljes pp da te uputim za dalje![]()
А шта је с онима који не желе да се региструју на фејсу?
А шта је с онима који не желе да се региструју на фејсу? Мислим стварно где год кренем где год се окрнем неко тупи на фејсу... НЕЋУ да се регујем на фејс..![]()
![]()
![]()
A prednji kraj me podseća na Lotus Espirit ('87)