Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cadillac coupe de ville 1954.U selu blizu Danilovgrada.Vlasnik nije zainteresovan za prodaju a ni za restauraciju.Tacnije nije zainteresovan za nista.

mozda je bio, al' zasluzuje da se ponovi, u svakom sluchaju...pozdrav!

Prilozi

• n1418628976_43976_491.jpg
    n1418628976_43976_491.jpg
    65,7 KB · Pregleda: 37
ovi automobili su uslikani od strane chlanova foruma, pa bih zamolio da napishu gde je koj' uslikan, please...da ne listam sad.

Izeta- negde u banatu, moj drug slikao kod nekog cice (cica ima malu pravu kolekciju oldtajmera, sto kola sto poljo masina)
Fiat 500 i mustang u malom mokrom lugu na bulevaru kralja aleksandra (covek je fanatik za oldtajmere, takodje poseduje priostojan broj u dvoristu, bavi se restauracijom, kupovinom, preprodajom... ima i svoju slep sluzbu i limarsku radionicu... mustang je prodat, nacuo sam za nekih 5000€...)

covece neverovatno, mislio sam da DKW F vise nema nigde u Srbiji, molim te molim javi mi za taj f102 gde je, ja imam 3 komada i jos mi treba delova a taj auto obozavam.
Moj telefon je 063/749-00-96 Nikola Vuckovic Knjazevac

Odes na www.facebook.com i registrujes se, ubacis svoju sliku, podatke i sl. a onda mi posaljes pp da te uputim za dalje ;)

А шта је с онима који не желе да се региструју на фејсу? Мислим стварно где год кренем где год се окрнем неко тупи на фејсу... НЕЋУ да се регујем на фејс.. :roll: :roll: :roll:

А шта је с онима који не желе да се региструју на фејсу? Мислим стварно где год кренем где год се окрнем неко тупи на фејсу... НЕЋУ да се регујем на фејс.. :roll: :roll: :roll:

Pa nista... ti koji ne zele da se registruju na Fejsu nece moci da gledaju slike oldtajmera na Fejsu i gotova stvar...

Ne moz *urac u dupe i dusa u raj ;)

Pa može...ako je žensko dupe. Ako nije, onda već teže...Nego, može tko stavit neke podatke o onom trosedu? Čoveče, taj trosed k'o McLaren F1 :super: A prednji kraj me podseća na Lotus Espirit ('87)

Back