Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toyota Corolla
Corolla-1.jpg

Prvo me uputi na njegov mentalni sklop, koliko ima godina, da li mu je to prvi auto, da li se redovno vozi, ima li jos neki auto pored njega, kompletan profil bre! :lol: - Vidim da je slikano negde na selu, tako da cena lako moze otici na bilo koju stranu - "Koj ce mi taj krs, daj par stoja i goni" ili "Ja mojega Merdzana ne dam bez pet iljada jerbo ga na svetu nema ovakvog" ;)

Prvo me uputi na njegov mentalni sklop, koliko ima godina, da li mu je to prvi auto, da li se redovno vozi, ima li jos neki auto pored njega, kompletan profil bre! :lol: - Vidim da je slikano negde na selu, tako da cena lako moze otici na bilo koju stranu - "Koj ce mi taj krs, daj par stoja i goni" ili "Ja mojega Merdzana ne dam bez pet iljada jerbo ga na svetu nema ovakvog" ;)
Nije slikano na selu, nego juče u Vinogradskoj. Matori pored njega ima još i Forda 17M P7b, Topolina i džipa Willys, sve sami leševi. Mečka ima table koje počinju sa BG-889..... Veoma skoro je sredjen, možda ne baš najsrećnije (zafarabani kederi na vratima), nije sklopljen baš do kraja, fale mu neke lajsne, inače vozi se redovno (imao sam priliku da vidim).
Lokacija dvorišta u Google Earth-u je 44,47,43,67 N i 20,20,11,92 E. ;)

Ma lakše mi je da mu krknem te koordinate ako zna da koristi Google Earth, ako ne zna - e onda mora da me čeka kada budem išao tamo idući put, pa da se pratimo. :lol: Objašnjavanje preko e-maila i telefona ne upali puno puta.

Aha, pa znao bih naci ovo - imam tetku na Bezaniji pa sam relativno upoznat s tim krajem :)

Btw, imas Ajkulu prve generacije negde oko 44.49.20.52N 20.23.24.80E (u jednoj od ulicica izmedju onih narandzastih kuca), a onaj Volvo koji si slikao stoji na parkingu na 44.49.16.26N 20.23.16.26E ;)

Heh, koordinate :lol:

Aha, pa znao bih naci ovo - imam tetku na Bezaniji pa sam relativno upoznat s tim krajem :)

Btw, imas Ajkulu prve generacije negde oko 44.49.20.52N 20.23.24.80E (u jednoj od ulicica izmedju onih narandzastih kuca), a onaj Volvo koji si slikao stoji na parkingu na 44.49.16.26N 20.23.16.26E ;)

Heh, koordinate :lol:

Hahaha :rotf:, pao sam sa stolice od smeha! :rotf:
Dobar si mali, dobar! :lol:
Ne stvarno, te koordinate su zakon. Msm, ako ćeš da tražiš neka kola, to ti je najbolja stvar.

Jer videh pre neki dan kada sam išao da upišem akcije u kamenu Glavnu poštu nekog momka malo starijeg od mene, vozi crvenu prvu generaciju 2002. Stao na onom semaforu,a pored njega sedi neki čiča. Rekoh sebi - ovo mu je garantovano deda :lol:, uči ga šta su prave stvari.

Back