911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Toyota Corolla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam koliko evra imašDa li bi ga vlasnik menjao za evre?![]()
, mogu da te uputim na čoveka.
- Vidim da je slikano negde na selu, tako da cena lako moze otici na bilo koju stranu - "Koj ce mi taj krs, daj par stoja i goni" ili "Ja mojega Merdzana ne dam bez pet iljada jerbo ga na svetu nema ovakvog" 
Nije slikano na selu, nego juče u Vinogradskoj. Matori pored njega ima još i Forda 17M P7b, Topolina i džipa Willys, sve sami leševi. Mečka ima table koje počinju sa BG-889..... Veoma skoro je sredjen, možda ne baš najsrećnije (zafarabani kederi na vratima), nije sklopljen baš do kraja, fale mu neke lajsne, inače vozi se redovno (imao sam priliku da vidim).Prvo me uputi na njegov mentalni sklop, koliko ima godina, da li mu je to prvi auto, da li se redovno vozi, ima li jos neki auto pored njega, kompletan profil bre!- Vidim da je slikano negde na selu, tako da cena lako moze otici na bilo koju stranu - "Koj ce mi taj krs, daj par stoja i goni" ili "Ja mojega Merdzana ne dam bez pet iljada jerbo ga na svetu nema ovakvog"
![]()

Objašnjavanje preko e-maila i telefona ne upali puno puta.

Aha, pa znao bih naci ovo - imam tetku na Bezaniji pa sam relativno upoznat s tim krajem
Btw, imas Ajkulu prve generacije negde oko 44.49.20.52N 20.23.24.80E (u jednoj od ulicica izmedju onih narandzastih kuca), a onaj Volvo koji si slikao stoji na parkingu na 44.49.16.26N 20.23.16.26E![]()
Heh, koordinate![]()
, pao sam sa stolice od smeha! 

:
, uči ga šta su prave stvari.http://www.auto-oglasi.co.yu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=235ڢ
alfa gt na prodaju
*** nemogu sad da mrdnem vec sam pazario auto
ovaj odustao od sredjivanja a toliko ga je najavljivao
Kod registrovanja si trebao dobiti informaciju da se za objavu prvih 10 poruka čeka, nisi iste morao pisati 10 puta. Zato sam ti samoovu zadržao, a ostale izbrisao jer su duplikati.stefane jel je ta mazda na prodaju i koliko para? gde se nalazi?