Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.444

rolls royce 1920
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, to je auto iz filma Ghostbusters, a inače se zove Cadillac Miller-Meteor Futura Duplex, godište 1959, što će reći da je već u doba pravljenja filma (1984) bio debelo mator polovnjak. Inače u normalnom izdanju izgleda ovako:
Metal ,drvo ,vinil …mislim da ovaj auto i nema plasticne deloveOk, to je auto iz filma Ghostbusters, a inače se zove Cadillac Miller-Meteor Futura Duplex, godište 1959, što će reći da je već u doba pravljenja filma (1984) bio debelo mator polovnjak. Inače u normalnom izdanju izgleda ovako:
Pogledajte prilog 985084Pogledajte prilog 985085
Sad si me podsetio na jedan auto za koji je malo ko čuo, a u to doba je bio egal sa Rolsom po kvalitetu i ceni, pa vi vidite.![]()
rolls royce 1920
Bas veliki auto ,kolika haubaSad si me podsetio na jedan auto za koji je malo ko čuo, a u to doba je bio egal sa Rolsom po kvalitetu i ceni, pa vi vidite.
Pogledajte prilog 985480
Minerva se zvao, kao ona boginja. Belgijski proizvođač koji je najviše uspeha imao između 2 svetska rata. Posle je propao.
То је по старом обичају... Доста се то и данас поштује иако је аеродинамика потпуно поклопила дизајн аутомобила.Bas veliki auto ,kolika hauba![]()
Мислиш, да се 30 коња не гура, па им ставе велику хаубу?Ti automobili su imali po 5.000 kubika i 30 konja zato su te haube tolike. Da vidite kako je to sve sklepačeno da vrištiš. Karbon kocka od aluminijuma veličine dva akumulatora
Ajkula me uvek fascinirala ,to je bio svemirski brod tada.Ja sam kao klinac pao u nesvest kada sam video da ajkula vrti farove zajedno sa volanom u smeru točkova
Sad je to kao boxter
boxter je ipak viša klasa u odnosu i na konkurenciju , a start u sopstvenoj gami , dok je 914 stica bila zamišljena kao buba u gami PoršeaSad je to kao boxter![]()
Ma znam boxter ima i dobru cenu daleko je to od “sirotinjskog auta”.boxter je ipak viša klasa u odnosu i na konkurenciju , a start u sopstvenoj gami , dok je 914 stica bila zamišljena kao buba u gami Poršea
Mene je fascinirao jer je ogroman uživo, očekuješ mali dvosed a on popunjava parking mesto.Pogledajte prilog 987698
Porsche 911 sc -super carrera 1982 moje godiste ,taj auto sam obozavao,jos kad sam ga video uzivo …
To me podseca na onaj 406 coupe mislis da je manji auto a uzivo kad sam video u jeee koliko auto i siri i duzi od standardne 406 i on ce se za par godina naci na ovoj temi.Mene je fascinirao jer je ogroman uživo, očekuješ mali dvosed a on popunjava parking mesto.
A sta mislis za V6 a crna boja da bude ne bih rekao da gejasto izgledaNeća taj nikada uvek je bio gej auto, imao ga moj drugar davno pre 20 godina zezali ga dok nije prodao![]()