Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veliki poz svima, ja sam ljubitelj oldtajmera vec dugo i nadam se skorijoj kupovini nekog auta, molim za misljenje o opel rekord D sprintu, da li se isplati uzeti ga, ulagati i voziti njega, takodje me interesuje da li postoji posebna taksa za registaciju oldtajmera i koliko je velika suma u pitanju, hvala Vam unapred

Veliki poz svima, ja sam ljubitelj oldtajmera vec dugo i nadam se skorijoj kupovini nekog auta, molim za misljenje o opel rekord D sprintu, da li se isplati uzeti ga, ulagati i voziti njega, takodje me interesuje da li postoji posebna taksa za registaciju oldtajmera i koliko je velika suma u pitanju, hvala Vam unapred

Pokusacu ukratko da ti odgovorim.

Olaksice za registraciju oldtajmera ne postoje,a verovatno ni u narednih 10god nece ih ni biti.

Sto se tice ulaganja u oldtajmera,treba napomenuti da za potpunu restauraciju treba gomila para,e sad,sto je auto redji na drumovima to je i tezi proces pronalazenja delova,ali zato i cena samog vozila je na kraju veca.

Ipak,ako se tebi taj automobil (Opel Record D sprint) toliko dopada i imas para da ga radis samo napred,jedino znaj,da kod veliko serijskih auta,on je samo jedan u nizu i ne ostavlja puno impresija...a ipak,generalno,restauracija te nece izaci znatno jeftinije.

PS.Ja sam zapoceo jednu restauraciju,pa ako te zanimaju detalji moze i na PM.

Pokusacu ukratko da ti odgovorim.

Olaksice za registraciju oldtajmera ne postoje,a verovatno ni u narednih 10god nece ih ni biti.

Sto se tice ulaganja u oldtajmera,treba napomenuti da za potpunu restauraciju treba gomila para,e sad,sto je auto redji na drumovima to je i tezi proces pronalazenja delova,ali zato i cena samog vozila je na kraju veca.

Ipak,ako se tebi taj automobil (Opel Record D sprint) toliko dopada i imas para da ga radis samo napred,jedino znaj,da kod veliko serijskih auta,on je samo jedan u nizu i ne ostavlja puno impresija...a ipak,generalno,restauracija te nece izaci znatno jeftinije.

PS.Ja sam zapoceo jednu restauraciju,pa ako te zanimaju detalji moze i na PM.

naravno, hvala na odgovoru, koji auto restaurirate?

Hvala, zanimaju me detalji jako!, verujem da je skup sport odrzavati oldtajmera, ja jednostavno ne mogu da volim nova kola jer su plasticna, podsecaju jedan na drugoga..svaki oldie mi je zanimljiv, do leta se nadam nekim paricama i pratim vec gore navedeni rekord kao i taunus 12m

Ako mislis na cokoladni Rekord iz Beograda sto je u oglasima, gledali su ga neki drugari Opelasi i kazu da je u bas losem stanju.

Odrzavati oldtajmera ne mora nuzno da bude skupo, ako se odlucis za neki model koji je napravljen u velikom broju primeraka. Ono sto treba je ljubav, moras stvarno da volis oldtajmere :)

Акцију као са првог клипа смо имали прошле зиме (представљена је негде раније на теми), а скуп као овај са другог клипа се одржава и код нас (само што аутомобила нема у оволиком броју).:)

Njujork. Čovek odlazi u penziju. Želja mu je da iskoristi svoj odlazak u penziju i investira novac pametno i odlučuje da kupi kuću i nekoliko hektara placa u Portugalu. Skromna seoska kuća je prazna 15 godina od kada su vlasnik i njegova žena umrli. Pošto nije bilo naslednika kuća je prodata za plaćanje poreza. Tu je nekoliko objekata i štala na kojoj su velika čelična vrata zatvorena i zavarena. Niko nije želeo da ide u dodatne troškove da vidi šta je u štali, pa je tako ponuda napravljena bez uvida šta je u štali.

Štala

Pošto je čovek obavio kupovinu, rešio je da se preseli na novo imanje. Jako je bio radoznao da vidi šta je u štali i zbog toga je kupio brusilicu da bi otvorio vrata od štale.

A u štali..

Vrednost automobila je procenjena na 35 miliona dolara...:cmok:

Obradovao sam se ko malo dete kad sam ga video:D

Slika0577aa-1.jpg

Slika0579-1.jpg

Slika0578-1.jpg

Back