Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Image033.jpg

Image034.jpg

Da,celo sam ga razbuco.Imas celu pricu na oldtajmeri.rs

Ali evo kratkog rezimea:

- skinuto sve sa auta i ostavljena prazna skoljka,koja je odvezena na kompletno peskiranje i naravno uradjena je i propisna zastita dvokomponentnim Body prajmerom

- nabavljen hard -top sa svim kederima i staklima iz Nemacke

- kupljena cela zadnja klupa sa nosacima

- takodje nabavljeni migavci,bocni migavci,zadnja svetlosna grupa,volan

- kupljen kompletan polovan tapacirung za vrata

- ruckice za otvaranje prozora i ruckice za otvaranje vrata

Ma svasta sam nabavio.Cekam malo da otopli i nosim ga kod majstora da pocnu limarijski radovi...

I moj Trabi je napredovao. Kupio sam mu nove sportske obloge za pedale, obnovio tapacirunge vrata, i ono pozade, kupio nove retrovizore isl. Inače on radi i mehanika je u savršenom stanju, estetski je nedorađen, ali u $$$$$ je problem, a i vreme mi ne ide na ruku. Skoro je istekla registracija....

Мајсторе Драгане, по годишту тај таунус јесте олдтајмер... али по важећим законима наше државе није, а по општеприхваћеним народним схватањима и убеђењима је крш...

Јел овакав таунус:

Мајсторе Драгане, по годишту тај таунус јесте олдтајмер... али по важећим законима наше државе није, а по општеприхваћеним народним схватањима и убеђењима је крш...

Јел овакав таунус:

ma nasa drzava pise zakon kako njoj odgovara u svetu je oltajmer svaki preko 30 god.:rtfm:

ma nasa drzava pise zakon kako njoj odgovara u svetu je oltajmer svaki preko 30 god.:rtfm:
Da zakone piše nogom, piše. Samo što je u svetu, Engleskoj posebno, to vrlo precizno izdeljeno po godinama, Antique, Edwardians, Vintage, Classic...I nema lutanja. Pri tom su tim automobilima primereni i takse, osiguranja, privremene registracije za razne skupove itd. RED, koji ovde neće biti uspostavljen nikada...

Da zakone piše nogom, piše. Samo što je u svetu, Engleskoj posebno, to vrlo precizno izdeljeno po godinama, Antique, Edwardians, Vintage, Classic...I nema lutanja. Pri tom su tim automobilima primereni i takse, osiguranja, privremene registracije za razne skupove itd. RED, koji ovde neće biti uspostavljen nikada...

Kako ovo lepo zvuci,Antique,Classic...lici mi na naucnu fantastiku kad se bude ovo primenjivalo kod nas.

Back