Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a?valja li...

Prilozi

• DSC00033.jpg
    DSC00033.jpg
    50,7 KB · Pregleda: 68
Овакав је јуче прозујао преко Бранковог у смеру ка граду, имао је оне америчке позиције са стране (као Југо ГВ), а предњи жмигавци му се налазе на унутрашњој ивици фара, ближе маски. Леп!:)

Baj D Vej:
kidifiat:
Kad nemas sta pametno da napises onda nista i ne pises. ovde bi trebalo pisati o starim automobilima, a ne o tome da li ti mislis da Kidi ili bilo ko drugi nesto zna ili ne zna. Ruzno je pljuvati po ljudima bez ikakvog razloga, a i blamiras sebe tako sto nesto kazes, a onda povlacis. Razmisli malo ti ljude nazivas kravama.

Овакав је јуче прозујао преко Бранковог у смеру ка граду, имао је оне америчке позиције са стране (као Југо ГВ), а предњи жмигавци му се налазе на унутрашњој ивици фара, ближе маски. Леп!:)
Jel baš ovakva školjka?
Ako jeste to je onda neka budjevina :lol: da nije možda bio žute boje?

911s [SK];12131091:
Jel baš ovakva školjka?
Ako jeste to je onda neka budjevina :lol: da nije možda bio žute boje?

Па шта знам, био је плави и личи на овај:confused:, био је мрак а ја са сочивима (а морам да смањим диоптрију, мутно ми на близину).:)

Opelman, nema na čemu...još da ti je MG //AMG... :lol:

Nego, pogledajmo šta radi naša buduća elita, društvena krema:
kidifiat:
Baj D Vej:
Napusis Mi se *****!
Ccc, ova cenzura baš nezgodna stvar, prekine ga u pola misli... "Mi" velikim slovom, Bože kakva skromnost, kakva samozatajnost...

Nema šanse da je to Jag... To je nešto što je simpatično prepakovano da liči na Jaguar... Ako te zanima kako se jaguar prepravlja u minut i 47 sekundi, pronađi klip kojim me je zastrašivala moja bivša devojka (Girls destroy ex-boyfriends Jaguar). Inače osim Lipua sa Diskaverija, niko nije lud da seče Jaguare...

Back