Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nećeš verovati, ali broj naivaca u ovoj zemlji i mene svakim danom zaprepašćuje! A sve sam nešto mislio da sam dovoljno mator i "namazan"...Ispada da jedino što u ovoj zemlji nikad neće biti u deficitu su budale! z:lol:

Ove je neko prozivanje na moj račun...
Ja nisam pao na foru, i nisam naivac, stavio sam slike čisto da pokažem kako auto lepo izgleda, i šta sve može da se napravi u domaćoj radinosti. Dule savić je pokušavao da ga proda kao jaguara i to je učinio, prodao ga je ljudima iz Plane, a mislim-proveriću da je nekako izmuvano da u saobraćajnoj piše jaguar, Radim u Dunav osiguranju pa ću sa kolegama proveriti kako se vodi....

pozdrav svim ljubiteljima automobilizma

Kakva je sad akcija bila, nemam reci :D
Slike su lose jer je bio mrak a ja sam K800i dao calu (velika greska), ali videcu da proberem neku da iole valja.

Do tada, evo neceg zanimljivog od proslog vikenda:

2s62cd4.jpg

Ja nisam pao na foru, i nisam naivac, stavio sam slike čisto da pokažem kako auto lepo izgleda, i šta sve može da se napravi u domaćoj radinosti. Dule savić je pokušavao da ga proda kao jaguara i to je učinio, prodao ga je ljudima iz Plane, a mislim-proveriću da je nekako izmuvano da u saobraćajnoj piše jaguar, Radim u Dunav osiguranju pa ću sa kolegama proveriti kako se vodi....

Izvini ako si ovo shvatio kao neko prozivanje, nisi bio ni u kakvoj vezi sa onim što sam napisao. Više se odnosilo recimo na te iz Plane i slične kojima možeš da prodaš svaku budalaštinu.
Pozdrav i tebi.

Slike su lose jer je bio mrak a ja sam K800i dao calu (velika greska), ali videcu da proberem neku da iole valja.

Do tada, evo neceg zanimljivog od proslog vikenda:

2s62cd4.jpg

Има оваква четворка негде у Земуну, бела, само сам заборавио где тачно. Поред неке старе соц-фабрике.

Nećeš verovati, ali broj naivaca u ovoj zemlji i mene svakim danom zaprepašćuje! A sve sam nešto mislio da sam dovoljno mator i "namazan"...Ispada da jedino što u ovoj zemlji nikad neće biti u deficitu su budale! z:lol:
Vjerujem... U principu, budala ima svugdje, ali su ovdje mnogo gušće naseljene.

Hajde, raspitaj se... Nije bilo prozivanje, već kako EspaNol reče:
Izvini ako si ovo shvatio kao neko prozivanje, nisi bio ni u kakvoj vezi sa onim što sam napisao. Više se odnosilo recimo na te iz Plane i slične kojima možeš da prodaš svaku budalaštinu.
Pozdrav i tebi.

Pričaj...

cao ljudi dobre volje ja sa vlada radim oldtajmere sat trenutno radim FORDA TAUNUSA i trebali bi mi prednja krila 73 godina dali neko zna .hteo bi se uključiti u temu i predložiti CITROENA DS KABRIO da pogledeš fenomenalan auto .a zaboravio sam imam jednik SANBEM CRAJZLER čeka restauraciju i za njega mi treba nekih delova ćao

Ја имам таквог таунуса, крила на неком отпаду да се потраже, за све таунусе од 1970. до 1975. су иста. Ово друго је вероватно мислио на Chrysler Sunbeam, а за ајкулу кабрио нисам ни ја разумео шта је писац хтео да каже z:lol:

Meni je taj Taunus najlepši Taunus... Nemo' si stipsa, daj slika svog! (:
Za Sunbeam sam shvatio, mada verujem da je pogrešio, Chrysler/Talbot-ov model Sunbeam je ovo:
devsunbeam_09.jpg

A on je, verovatno, (jer su češći kod nas) mislio na Chrysler/Talbot/Hillman/Sunbeam-ov model Avenger, ovo:
avenger%2001.jpg

DS Cabrio - ni meni nije jasno.

Back