Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
1974 Eldorado
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prodaju!?ako se ne varam (a ne varam se) ovo preko puta Bata Baneta? Ovo je meče od moje drugarice
Na prodaju!?
Dawidp... Ujebao si ga strasno felnama i bojom, ali auto je smrt, svaka cast!
Samo, majke ti, koji te djavo natera da napises "Cadillac" za AMC-a!?
Kidi... Koja je cifra, trazi mi drug tako nesto...
Ma, pretpostavio sam... American Motor Company is NOT to be confused with General Motors...
AMC > GM
Sta si kupio?
Pricaj, kakve su ponude, tome se uvek volim smejati... (:
Ovo mi treba, ako neko zna gde ima:
![]()
Imao sam ga kao klinac, pa bih hteo da restauriram jednog![]()
Koji vam je bre, jos jedan se tako cudio "otkud volan iz Rekorda u vrhunskoj W109" ?
To je originalni Mercedesov volan.
uzeo sam de ville cabrio 68 7.7 big 270kw...
ali na americke tablice... posto sada mogu da wozim amerikance... platio sam ga 1200$ i jos prewoz cu da platim 800$ super stanje... treba da stigne za nekih 15dana posto je wec krenuo odande... cekam da me zowe owaj sto sam mu platio da ga dotera...
Koliko ces placati godisnje osiguranje za vozilo?Koliko sam upoznat +1000 evra to zadovoljstvo,posto nasi ne priznaju njihovo osiguranje![]()
pa za to nisam znao... ali wozim na srecu i owako jer wozim na obicnu turisticku wizu na 3godine....ali wec wozim na americke tablice niko mi nista nije rekao wec su me zaustawljali...
Ima onaj amerikanac na trgu nekog mercedesa na USA tablice i kaze covek da je uzeo osiguranje na 6 meseci posto je pola godine u USA a pola godine je ovde.Kaze da su mu trazili par puta pa ako nemasmozes da platis zesce kaznu,***.
Video skoro jednog u Krnjači u dvorištu neke radionice. Zeleni Moskvič!Ovo mi treba, ako neko zna gde ima:
![]()
Imao sam ga kao klinac, pa bih hteo da restauriram jednog![]()
to je od moje drugarice deda pa cu bas da je pitam da me wodi kod njega da ga pitam... pa ja sam i po bgu isao i wozio i cak su hteli da mi pisu kaznu sto sam prosao kroz crweno... ali kad su poceli da me zezaju dao sam im dozwolu iz new yorka i rekao da mi pisu... i odustali... raspitacu se malo.. sad si me bas zabrinuo... ali wozam se i dalje...
Jel zna neko gde se prodaje Trabant prve serije, P 50? Koje su im cene?