Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inače Parking servis radi naveliko ako niste znali, barem u većim gradovima Srbije, inače smo još davno apsolvirali da sva slična vozila po Beogradu koja smo slikali, ovde kačili slike i lokacije - ista vozila bi posle dugog niza godina ubrzo nestala, tako da razmenu informacija preporučujem samo preko PP-a.

Паркинг сервис може да се слика поред ове бубе и ништа више. Не могу да је однесу без претходне дозволе власника јер ауто стоји испред приватне куће, ван свих зона паркинг сервиса. Иначе локација је код војне болнице, не знам ни сам која је улица.

Недалеко одатле, на трошарини, стоји овај олдтајмер. Нисам ни знао да овако нешто постоји у Нишу. Hillman super minx:

Zasto? Ovo je najobicnija Sarajka, novije godiste, imas za 300e kakvu hoces, za jos 700 napravis od nje spejs-shatl, a u ovu treba uloziti toliko da bi uopste na cestu.
A Hillman je redak...

Паркинг сервис може да се слика поред ове бубе и ништа више. Не могу да је однесу без претходне дозволе власника јер ауто стоји испред приватне куће, ван свих зона паркинг сервиса.
Nisi u pravu, odnose i vozila koja nisu samo na velikim parkinzima, čak i vozilo koje sam ja kupio je stajalo ispred privatne kuće, u delu grada gde nema zgrada, a opet su komunalci hteli da ga dignu pa je vlasnik morao da ga sklanja.

Plavi Allegro iznad mene je sa Vračara.

911s [SK];11925647:
Nisi u pravu, odnose i vozila koja nisu samo na velikim parkinzima, čak i vozilo koje sam ja kupio je stajalo ispred privatne kuće, u delu grada gde nema zgrada, a opet su komunalci hteli da ga dignu pa je vlasnik morao da ga sklanja.

Plavi Allegro iznad mene je sa Vračara.
nose ako nije registrovana jer tada nisu placene takse

Овај мерцедес је завршио на отпаду пре пар година, док је старо гвожђе било добро плаћано, јер је власник, кога знам лично, мислио да ће тако зарадити добру пару, реда величине 100еура - више није могао да добије. Ауто није имао мотор, али је лимаријски био пристојан и имао је комплетан ентеријер у солидном стању, врло комфоран. Седео сам у њему...

Koji je ovo model mercedesa i ima li nedje da je na prodaju???

old-mne, znam ih ja dosta na prodaju, ako ti je do toga, javi mi se na pp... NE naplacujem! :D
Jesi li siguran da je taj fica rucni rad a ne prva multipla ili 850 sport!

Ja sam pravi zaljubljenik u ove t2 buseve i rado bih posjedovao jednog u kojeg nebi zalio paa da ulozim, samo se prvo moram raspitat' da li ove dzukele dozvoljavaju preregistraciju sa Srb na CG table...

A ficka je 100% rucni rad i to neuspio, vjerujem da nikad nije ugledala svjetlost puta... :(

Imam Wartburg limuzinu, godiste 1977. Ima li svrhe da ga prijavim kao oldtajmera i gde to mogu da obavim? Hteo bi jos da ga vozim jer sam se bas navikao na njega, a ovaj novi zakon ce ga spremiti u vecna lovista. Auto je u prilicno dobrom voznom stanju. Do sada je bez problema prolazio tehnicke. A sta da radim...?

mne, mislim da se moze uvesti kao oldie. Mislio sam na mercedes, ali znam i momka koji ima 9 t1 i t2 buseva.
Fourem, da bi ga reg kao oldija morar imati jos jedan ne?oldie reg na sebe.

Back