Steva_NI
Obećava
- Poruka
- 76
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično! Vidimo da je iz Niš, ali bi bilo dobro da uz ovakve fotke dobacite bar kraj grada, ulicu, bilo šta bliže. Ako još znate i vlasnika pun pogodak. Pozdrav.
Nisi u pravu, odnose i vozila koja nisu samo na velikim parkinzima, čak i vozilo koje sam ja kupio je stajalo ispred privatne kuće, u delu grada gde nema zgrada, a opet su komunalci hteli da ga dignu pa je vlasnik morao da ga sklanja.Паркинг сервис може да се слика поред ове бубе и ништа више. Не могу да је однесу без претходне дозволе власника јер ауто стоји испред приватне куће, ван свих зона паркинг сервиса.
nose ako nije registrovana jer tada nisu placene takse911s [SK];11925647:Nisi u pravu, odnose i vozila koja nisu samo na velikim parkinzima, čak i vozilo koje sam ja kupio je stajalo ispred privatne kuće, u delu grada gde nema zgrada, a opet su komunalci hteli da ga dignu pa je vlasnik morao da ga sklanja.
Plavi Allegro iznad mene je sa Vračara.
Овај мерцедес је завршио на отпаду пре пар година, док је старо гвожђе било добро плаћано, јер је власник, кога знам лично, мислио да ће тако зарадити добру пару, реда величине 100еура - више није могао да добије. Ауто није имао мотор, али је лимаријски био пристојан и имао је комплетан ентеријер у солидном стању, врло комфоран. Седео сам у њему...
covjek je inace iz bg-a ...bar tako mislim jer su mu tablice bg i na drugo auto a unuk mu zivi u bg
Ajde ti si tu najblizi otidji do Radanovica u blizini one benzinske pumpe "Vuk" sam na jednom autootpadu ugledao ficu limuzinu, neciji neusjeli rucni rad...![]()
Koji je ovo model mercedesa i ima li nedje da je na prodaju???
ne sjecam se da sam vidio ikakav auto otpad u blizini ..ili nisam dobro gledao ...kad budem isao pogledacu to 'remek' djelo
![]()
old-mne, znam ih ja dosta na prodaju, ako ti je do toga, javi mi se na pp... NE naplacujem!
Jesi li siguran da je taj fica rucni rad a ne prva multipla ili 850 sport!
mne, mislim da se moze uvesti kao oldie. Mislio sam na mercedes, ali znam i momka koji ima 9 t1 i t2 buseva.
Fourem, da bi ga reg kao oldija morar imati jos jedan ne?oldie reg na sebe.