Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je sa:

Nekeslike035.jpg

Vozili prethodni bez kućišta filtera za vazduh a farba full quality pa se odigla. Mada odozdo nema ništa.
Eno vidim ti se ja iza haube zadnje, tad sam baš bio brisao stakla na naočarima sa MerGlass-om sa mirisom jabuke. :D :D :D

Poslednja izmena:
aj kad sam već tu...

slike su 800x600
DSC04737.jpg

DSC04736.jpg

DSC04735.jpg

DSC04734.jpg

DSC04733.jpg

DSC04732.jpg

DSC04731.jpg

DSC04730.jpg

...baš ono što sam voleo da vidite...farovi od juga i migavci od bube...:lol: se ne vide lepo, jer me zajebbo mobilni pa je ispalo mutno, al dobro...svi znamo kako izgleda original banana...

koko ja znam, kod nas su ih nekad zvali banana, a u nemačkoj badewanne...kada...
...sad...ko zna...možda i grešim...u svakom slučaju, pored BMW-a 1500/1600 i Renoa Dafine, auto koji mi je upao u oči još dok sam bijo malji deca...

...znam ga samo iz viđenja...misim sad kad sam ga pito jel mogu da slikam, prvi put sam s njim kontaktiro...
...ako oćeš, mogu da se raspitam...izgleda da je neki majstor, radi po kućama...pa došo kod konšije...i tu sam ga nafatao...

Evo i moj skromni doprinos temi:
(prvo priča...)
Popodnevna "rekreacija": sjednem na bicikl i gdje zavrsim... Danas sam slucajno skrenuo sa auto puta, i imam sta vidjeti:
Kuca, pored nje Buba pod najlonom, pored T2 kombi, pored nešto što liči na P 404 ali pod najlonom i ne vidi se dobro s ceste.... pored garaža u kojoj ne mogu naslutiti šta je... i neki novi fiat na prilazu kuci...
Na livadi iza, sredovječni muškarac se igra frizbijem sa dve devojčice, pretpostavka ćerke, eventualno unuke...
A par metara sa druge strane kuće....
ŠOK!
Nisam nijedan vidio zadnjih 5 godina, najmanje.... Pa, da podelim sa vama,
'65-'68 M-B W111 "Heckflosser", 230S:
http://img30.imageshack.us/i/photo972.jpg/
(izvinite na preteranom oduševljenju, ali zaista se ne mogu setiti kad sam se zadnji put "spotakao" na jednog.... Iako ih je bilo 370.000 nekada, i iako su "Kod Vas" možda češći prizor....)

(vule, Superbird... Šta kažete? :D )

Odavno su za mene rekli da sam zayeban igrac :lol:

Где је ово отприлике?
Јбт овај ГС је 'ладно странац, из времена када су их мајстори довлачили из Аустрије средином 90-их.:hahaha: Ал' је струлиоооо, ниједан од моја 3 донатора органа није био тако труо!:D

Где је ово отприлике?
Јбт овај ГС је 'ладно странац, из времена када су их мајстори довлачили из Аустрије средином 90-их.:hahaha: Ал' је струлиоооо, ниједан од моја 3 донатора органа није био тако труо!:D

gs stoji u srednjevu blizu golupca vec 3 godine na otpadu sekundarnih sirovina!:cool:

Back