stalker92
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
Da, mama mi Ruskinja, pa ga tecno govorim. Cak sam prvi razred osnovne zavrsio u Ukrajini (1999. - bombardovanje
).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mama mi Ruskinja, pa ga tecno govorim. Cak sam prvi razred osnovne zavrsio u Ukrajini (1999. - bombardovanje).
Kako nema, pa bas u Bijeljini ima ovakav W108, crni, upasovane stopaljke od W116. (Sveze ofarban, barokne felne, TG615 gume nazad, dizel sa manuelnim na podu, fali mu parce tapacira na vrhu vrata, ali da ne ulazimo u to koliko sam ja puk'o)
@Gligi: Svaka cast za pronalazak, sve ih je manje. Kakav je generalno?
Covek kome se svidja BX nam objasnjava zasto neki auto nije lep...
Okuj me care![]()
![]()
![]()
Limuzina
![]()
Kako nema, pa bas u Bijeljini ima ovakav W108, crni, upasovane stopaljke od W116. ...
Poprilično mu je daleko.... Banjaluka, BiH....
u Starim Banovcima (pre naselja Kablar ako ides iz Beograda) sa desne strane stoji jedan vec dve-tri godine sa nalepnicom "NA PRODAJU". Ne znam nista vise od toga ali ako se "ubi trazeci auto za delove" neka se provoza do tamo...nije daleko
Čak i na wikipediji piše da je Aleko kopija Simce 130x....Aleko je direktan potomak Reno-a 18!
Boja je, očigledno, otišla u 3, 4, 5... lepih.
220D u W108!? Fuj!
Superbird, ako imaš tu sliku od 108 sa štopkama od 116, daj, molim te, okači, nisam se dugo pošteno isplakao oko sudbine nekog auta....
Seljačina... A ovaj sa slike, gde kod BL?![]()
Inace, i ovaj se nalazi u RS, negde kod Banjaluke valjda.
'BEM TI ŽIVOT!!!
Gde si to našao, kazuj!!?
Imaš kakve konkretne informacije o njima, prilično sam zainteresovan...
ja kad sam to video nisam znao gde da se okrenem i sta da slikam,