Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ga imam, upisao se ja kao pravi na nemacki, rekoh da naucim jos jedan jezik taman... i uspeo da se posvadjam sa profesoricom vec prvog casa... hvala Bogu pa sam izmolio direktora da me prebaci na ruski :hahaha:

Limuzina:cool:

Image017-1-1.jpg

Image015-1-1.jpg

Image011-1-1.jpg

Kako nema, pa bas u Bijeljini ima ovakav W108, crni, upasovane stopaljke od W116. (Sveze ofarban, barokne felne, TG615 gume nazad, dizel sa manuelnim na podu, fali mu parce tapacira na vrhu vrata, ali da ne ulazimo u to koliko sam ja puk'o :hahaha:)

@Gligi: Svaka cast za pronalazak, sve ih je manje. Kakav je generalno?

Boja je, očigledno, otišla u 3, 4, 5... lepih.

220D u W108!? Fuj!

Superbird, ako imaš tu sliku od 108 sa štopkama od 116, daj, molim te, okači, nisam se dugo pošteno isplakao oko sudbine nekog auta....

Kako nema, pa bas u Bijeljini ima ovakav W108, crni, upasovane stopaljke od W116. ...

@ vlastan :

Ovo je tipican primer vezan za ondasnju raspravu i nesuglasice o originalnosti ...
Stopaljke za w108/109 se u Srbiji jos uvek mogu naci po sasvim pristupacnoj ceni ...

( ne bi me zacudilo da je bacio originalne da bi stavio ove "modernije" )

u Starim Banovcima (pre naselja Kablar ako ides iz Beograda) sa desne strane stoji jedan vec dve-tri godine sa nalepnicom "NA PRODAJU". Ne znam nista vise od toga ali ako se "ubi trazeci auto za delove" neka se provoza do tamo...nije daleko :lol:
Poprilično mu je daleko.... Banjaluka, BiH....
Ali, biće da mu je dopizdilo, sad je u oglasima "'76 Simca-Chrysler 1308GT, plavi, povoljno.", nema koji drugi da bude.

Aleko je direktan potomak Reno-a 18!
Čak i na wikipediji piše da je Aleko kopija Simce 130x....

Kverta:
Ne bi me uopšte začudilo.
Kakvo je stanje sa štopkama za 108/9 u Srbiji ne znam, ali znam da "naš čo'ek" voli zbudžiti šta bilo pa ga jeb....

Boja je, očigledno, otišla u 3, 4, 5... lepih.

220D u W108!? Fuj!

Superbird, ako imaš tu sliku od 108 sa štopkama od 116, daj, molim te, okači, nisam se dugo pošteno isplakao oko sudbine nekog auta....

Nemam. Obilazio sam oko auta 15 minuta, zagledao, bio mi je telefon u dzepu ali nisam slikao... :confused:
Inace, stopaljke su ganc nove (naravno, ni reci o originalu), a upasovane su tako sto su leva i desna zamenile mesta, ovako:

4527_1070958210396_1119357225_30159146_7614018_n.jpg

Inace, i ovaj se nalazi u RS, negde kod Banjaluke valjda.

4527_1070958210396_1119357225_30159146_7614018_n.jpg

Inace, i ovaj se nalazi u RS, negde kod Banjaluke valjda.
Seljačina... A ovaj sa slike, gde kod BL?
Vidim da je sa FB slika, sudeći po linku, možeš li stupiti u kontakt sa onim ko je slikao (ako to nisi bio ti) da pitaš gde je tačno, ovih dana obilazimk grad i okolinu naširoko u potrazi za takvima, ali taj još nisam vidio, mada i deluje kao da je u nekoj šumetini...

Mogu detalji i na PP.

Hvala.

Baš bih volio da ga odem videti, kako god tužan prizor bio... Možda uspem bar nešto delova uzvući, ako nije ona priča "jedinstven u svetu, samo 2 napravljena, 300.000€ i teraj kud ti drago..."
Usput, to je W109 linija, zar ne?
Zaboga...

'BEM TI ŽIVOT!!!

Gde si to našao, kazuj!!?

Meni izgleda kao Hercegovina ili Imotska Krajina... hehe... Nigdje Mercedesa kao tamo.

Usput, da li bi slučajno bili na prodaju, već vidimneke delove koji bi mi pasali sa crvenog i plavog... Ako ništa, za rezerve.

Usput, ako nisi znao, auta su redom:
1. post: Crveni je sigurno Mercedes W110, a plavi bi mogao biti i W111, ne vidim pošto nema krila.
2. post: 1. crveni je MErcedes W108 (Ne daj Bože W109!!), drugi je verovatno isti onaj W110 iz 1. posta, a plavi je vrlo verovatno, W111, mada može biti i opremljeniji W110.

Imaš kakve konkretne informacije o njima, prilično sam zainteresovan...

@Superbird

Generalno nije uopste los, mislim da bi bio odlicna osnova za rad. Vlasnik ga moze se reci cuva, mada mislim da nema nekih ozbiljnijih namera sa njim. Ja bi ga bacio u crnu, unutra bez koza, one meckine alu felne i limuzina za sve vremena;)

'BEM TI ŽIVOT!!!

Gde si to našao, kazuj!!?

Imaš kakve konkretne informacije o njima, prilično sam zainteresovan...

To je u okolini Krusevca , jedino da ti dam broj telefona pa se ti raspitaj, inace sve je na prodaju....i to nije sve,otprilike da je to trecina , ja kad sam to video nisam znao gde da se okrenem i sta da slikam,interesantni su mi stari mercedesi, a ima i nekoliko simka, jedan americki iz '66 ne znam koji i ko zna sta sve jos....

Back