gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
****** ga...omatorilo se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
****** ga...omatorilo se...
![]()
Не вређам - само говорим истину.![]()
Camaro koliko ja znam nema nijedan, a Mustang bi trebalo da moze da se nadje. Cini mi se da su cifre negde od 4000 pa navise.
.....i, dakle, šta je ispod cirade????? šalu na stranu![]()
Hteo bih da Vas pitam, jel ima neko slučajno pojma o tome gde mogu da nadjem far za Opel Kadet 1977.god. kockasti !_?
Trazio sam po raznim otpadima ali ili su polomljeni ili su preskupi, tipa 100-150e.
Hteo bih da Vas pitam, jel ima neko slučajno pojma o tome gde mogu da nadjem far za Opel Kadet 1977.god. kockasti !_?
Trazio sam po raznim otpadima ali ili su polomljeni ili su preskupi, tipa 100-150e.
kupi ceo kadet za 200-300 imas dva fara za te pare![]()
kupi ceo kadet za 200-300 imas dva fara za te pare![]()
samo si nevaspitan glup i prost. nista vise.
Није жвака за сељака.![]()
Није жвака за сељака.![]()
Sigurno da svaki učesnik ovog foruma u svom kraju zna za neki stari automobil koji truli na ulici ili u nekom dvorištu, garaži...Javljajte za takve i po mogućstvu iskopavajte i po neki podatak o vlasniku i ne bi loše legla i fotografija. Šteta je da to propada, kada sigurno ima zaljubljenika koji bi ih rado restaurisali i doveli u stanje u kakvom su bili. To je na kraju deo naše tehničke kulture, i zašto kao i sav normalan svet ne bi sačuvali za neke "nove klince" tragove istorije.![]()
mozda bi mogli da napravimo temu "oldtajmer iz vaseg komsiluka" bilo bi tu svega i svacega?
Zovi na 064/668-7365Ma sve je to lepo...
NEGO ZNA LI KO GDE IMA DA SE NABAVI DRUK LEŽAJ za Ford Taunus 12m 1967.
Ili neka prodavnica koja ih prodaje ili neko ko ih pravi
Ajd u zdravlje...![]()
Dodji na www.fordclubserbia.org/forumPozdrav svima!
Pa evo, vlasnik sam jednog takvog automobila, to je Ford Cortina iz '71., pa ako ima zainteresovanih...
www.cortina.5ms.eu
cortina.vr@gmail.com
Da li neko zna lezi li negdje kamion Zastava 615 u bilo kakvom stanju?