iggyboy
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Ima ga taj plavi bmw 700 u oglasima,mislim da je preterao sa cenom,nesto preko 10k
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa možda je više ličio, ali bitno je ono što je Ford razmišljao i planirao što se tiče sportskih kupea u Evropi.Pa jeste, ali ovaj je više ličio na to, a i za Capri važi ona opaska o sirotinjskimmotorima i ostalom. Najjači je imao 2,8l i 160 konja (onaj navijen u Astonu ne računam), a u doba pomenutog Taunusa najjača verzija je doduše imala trolitarski motor, ali samo 138 ks.
Pozdrav svima!
imam u planu da nabavim jedan fiat 125(italijanski)standard, nije specijal iz 71. pa pošto ga još nisam uzeo da li neko ima iskustva sa njima i na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine
911s [SK];10093982:Imam ja.
Mk3, 2.0 V6.
Pojavljuje se po svim skupovima.
Prednja maska (grill) mu je od Mk2.
Unutra, po recima vlasnika, je originalni 1.6. I, bio je GXL sa vinilnim krovom.Jako lepo, i felne su tu ok, oprema je po oznaci skoro najbolja (ako oznaka nije naknadno menjana). Znaš li koji je motor unutra?
Pa znam da nije na ceni, ali baka ne zna ni okvirnu cifru.Стварно не знам без слика, ти аути нису на цени (мој деда је имао такву од 1969. до 1979., голубије сива).