Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuga i kolera su tako počeli u srednjem veku. Bio jedan žvala i držao slaboumne u parku.Taj Ćacilend treba razbucati, nema druge. To kao da je neko ukleto mesto gde se generiše zlo. Boleština.
A jel postena?A žena?![]()
трипујем да је то једини Начин да би Велеиздајник могао покаже и укаже да и "његових" има..да као, и они постоје јер ако би их пустио на Улицу-ми би их појели и онда сутрадан се неће нико појавиJa i dalje ne verujem da smo toliko nisko pali da uopšte imamo ćacilend.Da li možete da zamislite državu,državnika,društvo u kojem je ćacilend normalna pojava. Zamislite da ste turista u nekoj evropskoj zemlji i da ispred njihove skupštine ugledate šatore, ljude koji obitavaju tamo,puštaju muziku,nužde u toi-toi i okolo i da vam neko kaže da je to normalno. Neko je mitingovao, pa smo eto, napravili barijeru...
.Tamo nema nikoga od juče samo policija čuva zvučnike.трипујем да је то једини Начин да би Велеиздајник могао покаже и укаже да и "његових" има..да као, и они постоје јер ако би их пустио на Улицу-ми би их појели и онда сутрадан се неће нико појави.
Овако их лепо заштитио,нуди Оброке,кинту и очекује,прижељкује још далеко већи број ћација.
До пре 2,3 сахата их било баш солидно.
У колико сати је ово било?Ja sam bio oko 8 nema žive duše sem policije i razglasa. Uostalom imaš fotku sam okačio. Smena policije se greje po onim kombijima što se vide farovi pored skupštine.
Dakle drže ih kao stoku, ne puštaju u skupštinu. Nema pišanja!
Oko 8 smo bili a oko 7 su se potukli oko para i razišli. Ne verujem da će sutra biti ikoga.
pa ne mogu jer kad god se planira akcija dovedu oko 500-1000 nadrogiranih narkomana koji imaju maske, palice i verovatno vatreno oruzje i sa svim time imaju kordon policije u full ratnom odelu.Kada ovde čitam pojedine "čistokrvne" BG osobe, jasan mi je ovaj natpis. Čast izuzecima..
Pogledajte prilog 1811369
Verovatno ih drogiraju da izdrže.ispred skupštine se ispred prvog šatora (kod kružnog toka) formiraju nekakve kolone, ulaze ljudi u kombi hitne a hitna ide ka ulazu u skupštinu
Kakvu li praznu slamu sad mlate.