- Poruka
- 51.865
Da li pravite razliku između okrutan i surov ili mislite da imaju isto značenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primitivni ljudi,ljudi na koje civilizacija nije imala uticaja,po svojoj prirodi su i okrutni i surovi....
Ne pravim razliku,jer se upravo gadim necivilizovanih muskaraca,koje tretiram kao krmke,koji nisu dostojni zivota....A da li praviš razliku imeđu okrutnog i surovog čoveka ili postupka?
u podsvesti pravim razliku. Okrutan mi je uvek negativac kome je to glavna osobina, a surov ne asociram sa negativnimDa li pravite razliku između okrutan i surov ili mislite da imaju isto značenje.
u podsvesti pravim razliku. Okrutan mi je uvek negativac kome je to glavna osobina, a surov ne asociram sa negativnim
Miališ da žene ne mogu da budu surove ili okrutne?Ne pravim razliku,jer se upravo gadim necivilizovanih muskaraca,koje tretiram kao krmke,koji nisu dostojni zivota....
Ne mora samo čista okrutnost, ja doživljavam kao izuzetnu, bespoštednu predanost u generalnom smisluPitam baš zbog ovoga.
Po meni je surovost svesna i namerna okrutnost...
Npr. ''Surova sam prema lažljivcima.'' (Neću ih (najverovatnije) tući, proganjati, ne želim da im se napijem krvi, ali to što sam surova znači da ih osuđujem, ne prihvatam, ne opraštam.)
''Okrutna sam prema lažljivcima.''-maltretiram, bijem, ne mislim da ih se okanem do daljnjeg, prema njima se ponašam bestijalno.
Misliš da traži dušuMa njemu je svaki komentar prilagodjen pronalazenju srodne duse na krsti.
Da, bukvalno sam zinula kada sam iščitala da je ''surov'' nekome viši nivo negative od ''okrutan''.Tvoje je shvatanje dakle suprotno od mog?
Zene mogu samo u seksu da budu okrutne,jer im tada sve prastamo,samo da nas posteno zadovolje...Miališ da žene ne mogu da budu surove ili okrutne?
Da, bukvalno sam zinula kada sam iščitala da je ''surov'' nekome viši nivo negative od ''okrutan''.![]()
Ne trazi nego vristi da se dopadne zenskom svetu.Misliš da traži dušu![]()
Ne trazi nego vristi da se dopadne zenskom svetu.
Ja sam ti odavno rekao, gledaj i uči. Vataj beleške.Ne trazi nego vristi da se dopadne zenskom svetu.
Na kratko sam o tome razmišljala pre nego što sam objavila svoj stav.Pa to je najzanimljivije. Kako smo formirali stav o značenju ove dve reči. Na osnovu čega. Ja se ne sećam i ne umem da objasnim.![]()
Tesko da se dopadne ?Misliš na bolkonskog? Teško
Ma jel on to za tebe?Ja sam ti odavno rekao, gledaj i uči. Vataj beleške.