Oko nas je mnogo “Dragana Đurića”

Taman kad sam se pitala - Kako prepoznati potencijalnog monstruma?Naidjoh na ovaj tekst objasnjenje jednog diplomiranog psihologa. Rec je o inferiornim,praznim, neinteresantnim gubitnicima, kojima je falila ocinska figura, maminim sinovima.

Majka Makavija nestala. Nakon reakcije javnosti pricala je da je nema gde da ode a da je Dunav blizu. Mislim da je drustvo preteralo sa osudama i da majka i sestra nisu krive.... ako je kojim slucajem sebi oduzela zivot hoce li vam biti bolje, vama koji trazite smrtnu kaznu?

Jeste, nestala je .... A novine sad pišu i o tome kako je, pre 20 godina, tukla komšinicu. Pa onda komšinica kaže da je za sve kriv muž koji je ... blablabla, trućtruć.
Jbt, koji polusvet ... i oni, i novinari koji se bave komšijskim svađama od pre dve decenije, valjda pokušavajući da ustanove da li se "klik" u ubicinoj glavi desio zbog majčine svađe s komšinicom.

ufff nismo na spisku dobro je a??? a psiholoski???

u stvari nemam pojma za te klikove, mozda su to utisci, mozda se ljudima to ne deshava!!
ovaj lik sigurno da je kliknuo kad je tako ubio pa ce sad na njega sta ce da bude, nije bio bas neki proracunati
ili jeste, bolje zatvor de se svi izivljavaju na tebi i mediji nego bez toga? :think:

Poslednja izmena:
takodje reakcije na pocinjen zlocin su neispravne i nesvesno zle...
Ljudi zele linc za brutalno ubistvo...
Zele linc ???
Zar to nije brutalno

Pa i linc je brutalan cin...
Ko to radi je brital;an ubica...
ko cini linc je isti kao i onaj nad kojim se cini...
Ljudi nisu osvesceni da shvate moralan zakon...

Da se losim ne moze postici dobro

Bog kaze da je njegova osveta

a Ljudima je dao moralan zakon koji glasi ne ubij, ne osvecuj se...

A zar ljudi ne treba da se trude da budu kao Bog?--bar da teže da ga dostignu?
Zar to Bog nije tražio od ljudi, poslavši svog Sina na zemlju da im ličnim primerom pokaže kakav čovek treba da se bude?
Msm to me podseća na sve one izjave: Neka,Bog će ga kazniti,a u stvari,samo idu linijom manjeg otpora.

- - - - - - - - - -

Jeste, nestala je .... A novine sad pišu i o tome kako je, pre 20 godina, tukla komšinicu. Pa onda komšinica kaže da je za sve kriv muž koji je ... blablabla, trućtruć.
Jbt, koji polusvet ... i oni, i novinari koji se bave komšijskim svađama od pre dve decenije, valjda pokušavajući da ustanove da li se "klik" u ubicinoj glavi desio zbog majčine svađe s komšinicom.
Majka odgovorna za odraslog čoveka....:aha:

A crnogorski pesnik kaze:
``Ako si i bolji i jaci,
Bog je vrh sviju``.

Mozda malo i verujem da Bog ili neka tamo sila moze da uradi nesto sto se nepravde tice (iz mog zivota) - nesto strasno se dogodilo jednoj osobi na jedan datum kada sam mogla da umrem, ali nisam mu to zelela nikako.

Sad samo razmisljam da cu u novinama procitati da se Djuric ubio, ali ako je psihopata - onda sigurno nece.
Ali, volela bih da mu zavirim u zdr. karton.

Back