Oko 20.000 ljudi je bilo 12.aprila na Vučićevom mitingu u BG. Dokaz slika sa m2 površine i Video gde sede na plastičnim stolicama. ANKETA

Na osnovu slike gde se vidi da Vučićev miting je zahvatio manje od 10.000m2 i činjenice da su sedeli

• Na Vučićevom mitingu je na toj površini bilo 15.000

glasova: 11 47,8%
  • Na Vučićevom mitingu je na toj površini bilo 20.000

glasova: 4 17,4%
  • Na Vučićevom mitingu je bilo 25.000

glasova: 8 34,8%

• Ukupno glasova
    23

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.281
Ova slika pokazuje površinu ispred Skupštine koja je 15.154 m2
Ali na Vučićevom skupu je zauzeta površina od oko 9.000 m2 jer nikog nije bilo zbog traktora na celom donjem delu puta i iza među drvećem i ogromne bine.

Na Vučićevom mitingu juče nikog nije bilo u ovom delu ograđenom žutim gde je drveće i ceo red puta su bili parkirani traktori.

Nikog nije bilo u ogromnom parku iza, bilo ih je samo na putu gde je žutim obeleženo, i to VEĆINA SU SEDELI dokaz Video.

Kad se doda ogromna bina i Video gde se vidi da je publika sedela u razmaknutim stolicama jasno je da tu nije bilo više od 15.000 ljudi, i plus u ulicama pored gde su BELI ŠATORI gde možete da prebrojite na svakom videu iz vazduha sve ukupno nije bilo više od 20.000 ljudi juče na Vučićevom mitingu.

1743976385223.png

I pogledajte snimak od dole oni su sedeli na razmaknutim stolicama, nema šanse da ih je bilo više od 20.000 ukupno.

Na osnovu slike gde se vidi da je Vučićev miting zahvatio površinu ne veću od 10.000 m2 i Video dokaza da su sedeli na platou na stolicama, a ne gusto stajali dajte vašu procenu koliko je tu moglo da stane ljudi, odnosno brojnost Vučićevog mitinga u piku 12.aprila 2025 god.

Imajte na umu da je u sporedne 2 ulice bilo ljudi, ali dosta usko jer su bili beli šatori, ali neka se još doda 5.000. Mada neki kažu da su sa videa iz vazduha brojali te ulice i da isu u jednoj ulici prebrojali 1800, a u drugoj oko 590. Ako neko ima volje neka nađe snimke iz vazduha te 2 ulice i neka ih prebroji ja nemam volje. Ali po m2 nema šanse da je ukupno bilo više od 20.000 jer se vidi da su i sedeli iz video-a.

Dajte vašu procenu brojnosti Vučićevog mitinga na osnovu ove slike i ovog Video-a. ANKETA

Poslednja izmena:
Kako meriti brojnost ljudi koji su dovedeni i nisu dosli sami.
Znaci ne postoji broj onih koji su dosli jer nisu dosli vec su dovedeni.

Mozemo dakle videti da su dovedeni neki tuzni i ruzni ljudi na nekakav skup nekih ljudi koji vracaju otetu drzavu od vlastitih gradjana.
Zanimljivo je da je bilo vise tih ljudi koji su dovedeni nego sto su ti ljudi zajedno imali zuba, ako cemo vec da se igramo brojeva.

Narod neki tuzan,bedan,gladan,pijan i pocepan..
Ja sam znao da je to jadno ali ovo je preslo sve granice i ocekivanja :(

Vucic je definitivno puko :D

Ali na Vučićevom skupu je zauzeta površina od oko 9.000 m2 jer nikog nije bilo zbog traktora na celom putu i iza među drvećem i ogromne bine.

Na Vučićevom mitingu juče nikog nije bilo u ovom delu ograđenom žutim gde je drveće i ceo red puta su bili parkirani traktori.

Nikog nije bilo u ogromnom parku iza, bilo ih je samo na putu gde je žutim obeleženo, i to VEĆINA SU SEDELI dokaz Video.

Kad se doda ogromna bina i Video gde se vidi da je publika sedela u razmaknutim stolicama jasno je da tu nije bilo više od 15.000 ljudi, i plus u ulicama pored gde su BELI ŠATORI gde možete da prebrojite na svakom videu iz vazduha sve ukupno nije bilo više od 20.000 ljudi juče na Vučićevom mitingu.

Pogledajte prilog 1713786

I pogledajte snimak od dole oni su sedeli na razmaknutim stolicama, nema šanse da ih je bilo više od 20.000 ukupno.

Na osnovu slike gde se vidi da je Vučićev miting zahvatio površinu ne veću od 10.000 m2 i Video dokaza da su sedeli na platou na stolicama, a ne gusto stajali dajte vašu procenu koliko je tu moglo da stane ljudi, odnosno brojnost Vučićevog mitinga u piku 12.aprila 2025 god.

Imajte na umu da je u sporedne 2 ulice bilo ljudi, ali dosta usko jer su bili beli šatori, ali neka se još doda 5.000. Mada neki kažu da su sa videa iz vazduha brojali te ulice i da ih u jednoj ulici ima 1800, a u drugoj oko 590.

Dajte vašu procenu brojnosti Vučićevog mitinga na osnovu ove slike i ovog Video-a. ANKETA
Arhiv javnih skupova je Vučićev brojač skupova koji uvek umanjuje studentske proteste i dodaje Vučiću i kaže da je bilo 55.000 ali nije uzeo u obzir da su sedeli na platou ispred skupštine VIDEO
Šta vi kažete jeli Arhiv (Vučićev brojač skupova) preskočio ovaj detalj da su sedeli što je jako bitno ?

doveo je nešto manje od 20.000.
koji su počeli da beže ka autobusima čim je on izašao na binu da palamudi.....

Ljudi, alo, fakti.

Hrana se služila od 15h do 19h. Ljudi su zbog toga počeli da odlaze.

On je napravio problem što je njegov govor kasnio; trebalo je odmah da priča u 19h.

Ali na Vučićevom skupu je zauzeta površina od oko 9.000 m2 jer nikog nije bilo zbog traktora na celom donjem delu puta i iza među drvećem i ogromne bine.

Pogledajte prilog 1713786

Imajte na umu da je u sporedne 2 ulice bilo ljudi, ali dosta usko jer su bili beli šatori, ali neka se još doda 5.000. Mada neki kažu da su sa videa iz vazduha brojali te ulice i da isu u jednoj ulici prebrojali 1800, a u drugoj oko 590. Ako neko ima volje neka nađe snimke iz vazduha te 2 ulice i neka ih prebroji ja nemam volje. Ali po m2 nema šanse da je ukupno bilo više od 20.000 jer se vidi da su i sedeli iz video-a.

15 000 sa sve šatorima, tezgama, stolicama stolovima, rostiljem, Toi Toi-ima, ogradama, Pink party kamionom....parkiranim busevima koji su dolazili poluprazni dakle sa misijom da samo popune prostor...a ne da dovezu ljude...

I sa sve Napelcima i Moldavcima statistima...

Kogod pa i Vucicev mimikricni "Arhiv javnih skupova" da vrsi procenu kvadrature skupa...mora uzeti u obzir povrsinu koju su pokrili ovi svi bezbrojni šatori i ostali rekviziti za popunjavanje te iste kvadrature...

...

oTISLI SU DA JEDU, PIJU I UZMU NEKI DIN
Kako ko, neko i 2 hilj( ponegde davali i toliko)
a neko i dosta vise, ne znam max sumu.
vucicu ne bi doslo 3 hilj, da dodju sami svojim sredstvima i da ga podrze
2500 od te 3000 bi bili kriminalci

Ljudi, alo, fakti.

Hrana se služila od 15h do 19h. Ljudi su zbog toga počeli da odlaze.

On je napravio problem što je njegov govor kasnio; trebalo je odmah da priča u 19h.
Pa ljudi su juce objasnili zasto odlaze kada on pocne sa govorom.

Provalili su da kada on pocne da govori da je to kraj skupa, i onda ako cekaju da zavrsi svi krenu u isto vreme i onda je guzva do jaja i ne mogu doci do buseva.
Ovako oni odmah krenu dok jos nema guzve. Problem je sto su to sad svi provalili pa dosta njih podje pre vremena i desi se ovo.

Kako meriti brojnost ljudi koji su dovedeni i nisu dosli sami.
Znaci ne postoji broj onih koji su dosli jer nisu dosli vec su dovedeni.

Mozemo dakle videti da su dovedeni neki tuzni i ruzni ljudi na nekakav skup nekih ljudi koji vracaju otetu drzavu od vlastitih gradjana.
Zanimljivo je da je bilo vise tih ljudi koji su dovedeni nego sto su ti ljudi zajedno imali zuba, ako cemo vec da se igramo brojeva.

Narod neki tuzan,bedan,gladan,pijan i pocepan..
Ja sam znao da je to jadno ali ovo je preslo sve granice i ocekivanja :(

Vucic je definitivno puko :D

Postoji način, u petak nije bilo prisilnog dovođenja pa je prvog dana skupa bilo par hiljada ljudi da nosi zastavu sa predsednikom. Milionski grad a ljudi kao na fudbalskoj utakmici nižerazrednih klubova u provinciji.

Toliko bi bilo i u subotu, bez ucenjenih, kupljenih, prisilno dovedenih, RS, CG, Makedonije...

15 000 sa sve šatorima, tezgama, stolicama stolovima, rostiljem, Toi Toi-ima, ogradama, Pink party kamionom....parkiranim busevima koji su dolazili poluprazni dakle sa misijom da samo popune prostor...a ne da dovezu ljude...

I sa sve Napelcima i Moldavcima statistima...

Kogod pa i Vucicev mimikricni "Arhiv javnih skupova" da vrsi procenu kvadrature skupa...mora uzeti u obzir povrsinu koju su pokrili ovi svi bezbrojni šatori i ostali rekviziti za popunjavanje te iste kvadrature...

...

Mislim da je Žexov party bio najveći blam i promašaj. Ideja je bila da skupe mlade ljude da đuskaju i da se pokaže kako ima mladih koji su za AV a da su iz urbane priče

Jurili su statiste nudili dobru kintu i na kraju NIKOGA NIJE BILO. Videli ste snimke, samo dve budale urađene ko zna kakvom kombinacijom opijata i alkohola se mlate ispred bine gde Žex nešto krizira i pravi mikseve.

Postao je vrhunski blam da budeš viđen i proglašen za Ćacija i tu je kraj priče

Али, зашто уопште бројати??Таман и да је направљен скуп са стотинама хиљада (а није), направљен је са уценама, присилама, куповином, тако да легитимитет не постоји. Према томе, не занима ме број људи на том скупу.

Doveo je nešto manje od 20.000.
koji su počeli da beže ka autobusima čim je on izašao na binu da palamudi.....
Otišli su drugovi
Najeli se, napili
Čaša prepun sto ne sme znati to
Kol'ko smo se voleli
Otišli su drugovi
Sve sa sobom odneli....

Čekamo da @Casual Observer ukaže na preuveličana brojke skupa; on voli da go analizira i uvek radi.
Nzm, nisam bio, niti me zanima, a oni koji jesu kažu otprilike ovo:

Ako neko ne voli Vucica to sam ja, ne bi sad da pricam zasto i kako jer sam milion puta vec pricala!
Posto sam sinoc bila u centru Beograda i to ceo dan sam napolju...mogu da ti kazem da je on uspe da dovuce sigurno tu cifru o kojoj se prica.
Juce su celo prepodne dolazi busevi iz Srbije ......Beograd na Vodi, stara Zeleznica i oko centra je bilo puno buseva koji su prevozili ovaj narod organizovan za protest
To kakav narod je bio !!!! to necu da komentarisem jer sam naucila da respekt i postovanje zasluzuje svaki covek!
Ali ako je to njegovo glasacko telo onda je Srbija vec i debelom ambisu, i stvarno mora da se zapitamo sta ce biti dalje sa tom zemljom.

Nzm, nisam bio, niti me zanima, a oni koji jesu kažu otprilike ovo:

Zbog čega te ne zanima?

Koliko znam, ti pasionirano analiziraš svaki skup i ostavljaš oko 100njak poruka na forumu debatujući o preciznijoj brojnosti učesnika? Mislim, tako je uvek do sada bilo...

Valjda sada svi očekujemo da ćeš se narednih 7 dana baviti analiziranjem jučerašnjeg skupa i iznošenjem procena koliko lažu preuveličavanjem brojki, tačno?

Ili ima neki razlog zbog kojeg si - iz nebuha - odjednom izgubio interesovanje koje si do sada imao? 🤣

Back