Okidac

Poruka
16.002
Porvela sam vikend kod drugarice na NBG. Tu kod opstine. Verenik mi je ostao kod kuce, jednostavno sam htela malo da budem sa njom, pa sam spavala i kod nje. Malo smo setale i upoznale smo jednog decka. On ima tako nesto preko 30 godina. Simpatican je, ima plave oci i vozi "Korsu". Prosecan decko, ako mene pitate. Ona nas je upoznala i sve bi bilo u redu, da ona nije rekla: "Vidi ga bas je simpa.", dok je odlazio. Istog trenutka ja sam kao luda za njim. On je odlazio, a ja sam htela da crknem, kako sam se zaljubila. Verujte mi, da nije to rekla, nista ne bi bilo. Upoznala sam ga u subotu posle podne, ja sam posle celo posle podne i vece mislila samo na njega. Juce, nedelja, samo sam mislila na njega. Sinoc sam se vratila. I on mi ne izlazi iz glave. Mislila sam, ako prespavam jos jednu noc, da ce mi se razbistriti misli, ali ne. On mi je non-stop u glavi. Ne znam sta da radim? Da li vam se nekada nesto tako dogodilo? Sta se to dogadaja sa mnom?

dalabo,pa poprichaj sa svojim starcem fochom,od stotinu ljeta...ipak tvoj verenik ima dovoljno godinica,da moze da ti da neki konstruktivan predlog...i da te lepo posavetuje u vezi lika sa nbg-a...osnov svake dobre veze je komunikacija... :hahaha:

Porvela sam vikend kod drugarice na NBG. Tu kod opstine. Verenik mi je ostao kod kuce, jednostavno sam htela malo da budem sa njom, pa sam spavala i kod nje. Malo smo setale i upoznale smo jednog decka. On ima tako nesto preko 30 godina. Simpatican je, ima plave oci i vozi "Korsu". Prosecan decko, ako mene pitate. Ona nas je upoznala i sve bi bilo u redu, da ona nije rekla: "Vidi ga bas je simpa.", dok je odlazio. Istog trenutka ja sam kao luda za njim. On je odlazio, a ja sam htela da crknem, kako sam se zaljubila. Verujte mi, da nije to rekla, nista ne bi bilo. Upoznala sam ga u subotu posle podne, ja sam posle celo posle podne i vece mislila samo na njega. Juce, nedelja, samo sam mislila na njega. Sinoc sam se vratila. I on mi ne izlazi iz glave. Mislila sam, ako prespavam jos jednu noc, da ce mi se razbistriti misli, ali ne. On mi je non-stop u glavi. Ne znam sta da radim? Da li vam se nekada nesto tako dogodilo? Sta se to dogadaja sa mnom?

Размисли да ли је та веза у којој си права за тебе.
Ако јесте, остани у њој. Ако мислиш да није, раскини је.
Просто, везе увек пуцају због односа двоје људи, а не зато што се појавио неко трећи.
Они који кажу да пуцају због трећег само траже изговор.

Мени се нешто слично догодило пре неколико година.
Нисам ништа предузео јер сам био у вези која је у том тренутку изузетно функционисала.
На крају се то каналисало у страст коју нисам ни покушао да реализујем.

Е, сад, шта се догађа с тобом...
Премало је информација да би се извео адекватан закључак...
У конкретном случају ради се о усхићености која ће се развијати тамо где је усмериш...

Sestro,kako ja volim da citam ovo sto ti balavis,jer si odvaljena do svemira i nazad..
posto si faca,ja mislim da je tebi dozvoljeno da imas dva-tri frajera..samo me razbija taj tvoj unutrasnji nemir.
Probaj sa nekim cajevima da se opustis..pojma nemam sta bih ti rekao,kapiram tvoj bol 500%..

A Korsa je dizel ili benzinac?Koje pare?:ceka:

Sve je ovo bilo idealno do momenta Corsa.
Nista bez dzipa ili sl. Za Boga miloga ti si ipak Moderna Pevacica

Da je drugarica rekla da je ruzan,bilo bi "ma da ruzan tip",a ovako,znaci devojkama treba malo zasoliti pamet

Ne mora da znaci.

Verenik živi kod nje u kući i zvoca joj nešto, a ovaj novi je neistražena teritorija, a još i mlađi!

On ne zivi kod mene kuci, vec je dosao ovde da proslavimo dva meseca od kada smo u vezi, a, evo, sada cemo proslaviti i treci. Godine nisu vazne. Vazno je da je sladak.

A Korsa je dizel ili benzinac?Koje pare?:ceka:

Ne znam. Ti automobili su mi stvarno strani.

Dijanek:
Размисли да ли је та веза у којој си права за тебе.
Ако јесте, остани у њој. Ако мислиш да није, раскини је.
Просто, везе увек пуцају због односа двоје људи, а не зато што се појавио неко трећи.
Они који кажу да пуцају због трећег само траже изговор.

Мени се нешто слично догодило пре неколико година.
Нисам ништа предузео јер сам био у вези која је у том тренутку изузетно функционисала.
На крају се то каналисало у страст коју нисам ни покушао да реализујем.

Е, сад, шта се догађа с тобом...
Премало је информација да би се извео адекватан закључак...
У конкретном случају ради се о усхићености која ће се развијати тамо где је усмериш..

Hvala na iskrenom odgovoru. Ushicena jesam, ali sam "ushicena" vec dva dana i trenutno sam ushicena, sto znaci da je ozbiljno.

@Dijenek Lepo si ti to brate izanalizirao ali kod doticne nije tako dubokouman problem,nego vrbopuc,znas,napalila se eto

To sam mislila juce, ali danas je vec kriticno.

Sve je ovo bilo idealno do momenta Corsa.
Nista bez dzipa ili sl. Za Boga miloga ti si ipak Moderna Pevacica

Slazem se da je bitno koji auto vozi,a volela bih da je djip, psoto Teo vozi nekog Dodza. Ipak, sada nije vazan auto, vec moja osecanja i vasa iskustva.

Ne mora da znaci.

On ne zivi kod mene kuci, vec je dosao ovde da proslavimo dva meseca od kada smo u vezi, a, evo, sada cemo proslaviti i treci. Godine nisu vazne. Vazno je da je sladak.

Ne znam. Ti automobili su mi stvarno strani.

Hvala na iskrenom odgovoru. Ushicena jesam, ali sam "ushicena" vec dva dana i trenutno sam ushicena, sto znaci da je ozbiljno.

To sam mislila juce, ali danas je vec kriticno.

Slazem se da je bitno koji auto vozi,a volela bih da je djip, psoto Teo vozi nekog Dodza. Ipak, sada nije vazan auto, vec moja osecanja i vasa iskustva.

Ma daj , znam da su ti osecanja u kolicini, € u banici i novcaniku!!! :mrgreen:
A da kako ces se snaci posto nije mlad kao tvoj verenik, mislim , beba je?

Back