Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek nakon toga, individua može da veruje ovom ili onom.... ali predrasudama unapred ići, nije čin zdravog razuma.

izgleda kao da je kalupom izvadjen deo zemlje
и сад ће све више и више да се шири, док нас све не прогута...а ови то знају и хоће на марс да беже, отпочео пројекат
Vest koja otvara mnoga pitanja.
Kazu da je ovo erozija zemlje ?? Medjutim, rupa je suvise pravilna da bi bila prirodna tvorevina. Kako je moguc savren krug ili erozija tla na ravnom zemljistu?
Da li ovde ima neceg misterioznog ili ima naucnog geoloskog objanjenja ? Mnogi moguci scenariji mi padaju na pamet od suplje zemlje , vanzemaljaca, 2012 itd.
Vest a pogotovu slika dogadjaja izaziva nevericu.![]()
zvezda je pukla
Vidiš,to je vrlo moguće,da je to bio silos za raketu iz vremena hladnog rata.Posle kraja hladnog rata i razoružanja,ostalo dosta takvih praznih silosa.
Cuj prijatelju, dinosaurusi nisu SVI izumrli pre 60 miliona godina...Izumro ih je najveci broj tada, ali neki su i preziveli nagli pad temperature na Zemlji (ja mislim da je teorija po kojoj je jedan asteroid udario u Zemlju i iskorenio dinosauruse apsolutno i potpuno pogresna). Iskorenilo ih je naglo zahladjene Zemlje koja se jednom vec pomerila iz svoje orbite i zauzela drugu orbitu, malo dalju od Sunca.
Neke vrste dinosaurusa ne samo da su prezivele do vremena faraona, vec su prezivele i do srednjeg veka.
U mitologijama svih naroda javljaju se cudna bica - zmajevi.
Pos svom izgledu zmajevi neodoljivo podsecaju na dinosauruse.
Oni JESU BILI poslednji dinosaurusi koji su se po svetu krili po pecinama...
Zadnju zenku sa dva mladunca su ubili u Evropi oko 1600. godine.
Ali nije to tema,uglavnom mozemo izvuci zakljucak da ostaci ne mogu da opstanu ogromne vremenske peroide,jer ima ona ashes to ashes dust to dust,sve se raspada,pa i elektroni kao najdugovjecniji imaju svoj rok.Pazi,da na 150 metara pa nema podzemne vode govori da je to napravljeno namenski na to mesto.U Americi gradovi za 40 godina proširili se i više kilometara u širini.A širina silosa ne sme da bude knap zbog slobode protoka gasova prilikom uzletanje rakete,pa tačno odgovara silosu interkontinentalne balističke rakete.Rupa isuvise velikog promjera kako za icbm rakete tako i za bilo kakve pro rakete.Rupa se nalazi na nepovoljnom strateskom polozaju za instalacije tog tipa,nalazi se u centru ogromnog grada.
Silosi za rakete su obloženi posebnim betonom, što ovde nije slučaj. Da je ikad korišten, tragovi spaljene zemlje bi bili itekako vidljivi.
Pazi,da na 150 metara pa nema podzemne vode govori da je to napravljeno namenski na to mesto.U Americi gradovi za 40 godina proširili se i više kilometara u širini.A širina silosa ne sme da bude knap zbog slobode protoka gasova prilikom uzletanje rakete,pa tačno odgovara silosu interkontinentalne balističke rakete.
Ovo bi već moglo da bude. Prema mitovima (koji uvek sadrže deo istine) zemljom su nekada hodali ogromni ljudi, kolosi, džinovi, kako god. Znači, ta rupa mogla bi biti ogromna septička jama. A duboka je zato jer kad smrdi od čoveka, koliko tek smrdi od džina!?Ako ništa ne skontaju sa tom rupom, imam ja ideju šta sa njom.
Elem, postave daske preko, sa otvorima i naprave kabine.
"Grand Čučavac" neonka-natpis, i cenovnik.
Ženski vamo, a Muški tamo.
Evo i tekst za reklamni prospekt:
Take a dump in the world's greatest mystery. Enjoy the view in the abyss, and look for your "wessle", falling into the dark. Toilet paper inc.
Slazem se da je napravljeno namjenski ali od strane koga?Sta ce silos u gvatemala sitiju.USA je imala silose samo na prosoru svoje drzave.Imala je i ima nuklearno oruzje sirom svijeta ali u vidu raketa sa vazduhoplovstvo i na podmornicama.
Ovo bi već moglo da bude. Prema mitovima (koji uvek sadrže deo istine) zemljom su nekada hodali ogromni ljudi, kolosi, džinovi, kako god. Znači, ta rupa mogla bi biti ogromna septička jama. A duboka je zato jer kad smrdi od čoveka, koliko tek smrdi od džina!?

To sam već objasnio.Da ne bi ostavili instalaciju i tehniku poskidali beton.али изнутра све је бетонирано, што није случај са рупом у гветемали.
To sam već objasnio.Da ne bi ostavili instalaciju i tehniku poskidali beton.
A drugi razlog,ovako mogu samo nagađati šta se tamo nalazilo i SAD ne mora da se pravda.