Na utakmici Partizana Ukrajinci skandirali "Ubij Srbina"

1000005865.jpg

A kada su Rvati podržavali i savetovali 2014 da se napravi scenario za Ruse u Ukrajini kao za Srbe u Rvatskoj ?

To su neonacisti zaboravili kao i neoustaše u U2.0 i u NDH2.0 !
Aaa evo ga opet, vremeplov specijalnog tipa, samo unazad i samo kad odgovara.
Hvati iz 2014. su dali scenarij za Ukrajinu? Ček, daj mi link iz tajnog dnevnika ZAVNOH-a ili iz zabavnika CIA za početnike. Možda je sve to dogovoreno kod Vjekoslava na roštilju u Kijevu, dok je pio rakiju s NATO-om.

A što se tiče neoustaša, NDH 2.0, U 2.0.. mistični jel ti to verzija softvera? Jel ide uz update za teorije zavjere? Možda uskoro izlazi i 4.0 Povratak Pavelića u Metaverseu?

Ako već pišeš fikciju, barem stavi napomenu da je sci fi pa da se znamo prebaciti u Hogwarts kad kreneš o scenarijima koje niko nikad nije vidio.

Aaa evo ga opet, vremeplov specijalnog tipa, samo unazad i samo kad odgovara.
Hvati iz 2014. su dali scenarij za Ukrajinu? Ček, daj mi link iz tajnog dnevnika ZAVNOH-a ili iz zabavnika CIA za početnike. Možda je sve to dogovoreno kod Vjekoslava na roštilju u Kijevu, dok je pio rakiju s NATO-om.

A što se tiče neoustaša, NDH 2.0, U 2.0.. mistični jel ti to verzija softvera? Jel ide uz update za teorije zavjere? Možda uskoro izlazi i 4.0 Povratak Pavelića u Metaverseu?

Ako već pišeš fikciju, barem stavi napomenu da je sci fi pa da se znamo prebaciti u Hogwarts kad kreneš o scenarijima koje niko nikad nije vidio.

Zabole me kerec... juri sam po internetu

Što ste i sami baljezgali ovde 2014.

--
Vučić snabdeva U2, po standardima istočne evrope. Samo serete i provlačite se, kao i uvek. Od vas nikakve koristi ili pomoći. ko je sa vama taj je naiebo !

Zabole me kerec... juri sam po internetu

Što ste i sami baljezgali ovde 2014.

--
Vučić snabdeva U2, po standardima istočne evrope. Samo serete i provlačite se, kao i uvek. Od vas nikakve koristi ili pomoći. ko je sa vama taj je naiebo !
Zaboli te kerec je relevantan povijesni izvor? Super, onda sljedeći put umjesto citata i dokumenata, samo stavim tvoju poruku i lajanje pasa iz susjedstva kao dokaz.

Vučić snabdijeva U2? Misliš na bend? Ili ste već toliko duboko u teorijama da više ni vi ne znate pričate li o oružju, koncertima ili stripovima?

I naravno, kad nestane argumenata, standardni refren, serete kao i uvijek. Bravo, još da ubaciš globalističku zavjeru i Zapad mrzi Srbe pa da zaokružimo bingo.

Ovo što pišeš ne bi prošlo ni kao zaplet u turbo-folk telenoveli.

Ми им четири календарске године пишемо да су Укри и да су нацисти,

и сад нам смета што су се наљутили на нас.

Стварно, нема смисла.

pa dokazali su da su nacisti

Zato i podrzavamo Rusiju u merama denacifikacije Ukrajine

Nadam se da ce kad zavrse sa Ukrajinom krenuti u dalju denacifikaciju EU

To što skandiraju podseća na komšije,i oni tako.Inače su i jedni i drugi katolici i vole brkicu i banderu,mora da su im dedovi bili električari.
Nije sportski, ali moram istači.
Ima jedan detalj u knjizi Vladislava Špilmana - Pianista. Nema u filmu. Nije podobno za holivudsku ekranizaciju.
Naime, Špilman, kao svedok monstruoznosti likvidacije jevrejskog geta i kasnijeg gušenja ustanka u Varšavi, primećuje da se u zverstvima ističu pripadnici ukrajinskih i litvanskih formacija. Nemci su za njih bezazleni.
Potom konstatuje da u smutnim vremenima, pripadnici nacija koje nemaju snagu, ni hrabrost da se izbore za sebe, svoju državu i naciju, pod očiglednim kukavičkim frustracijima, namiruje žeđ za krvlju nad narodima na koje su projektovali svoju mržnju i krivicu za sopstvene neuspehe.
Naravno, tek kada taj narod barem dvojica drže. Vezanog.
Špilman naravno u svom malom svetu nije čuo za ustaše i Hrvate, ali iz svega priloženog se može zaključiti da su to rođena braća Ukrajinaca, Litvanaca, Balta i svih koji se tako osećaju.

Back