- Poruka
- 71.180
Lažem nije svuda zelena površina mnogi su izbetonirali ili stavili one behaton kocke ili nešto slično ali uglavnom svi koriste celu površinu za parkiranje ispred kuća sem ukoliko kuća nije uvučena više metara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom u naseljenom delu nije baš tako. Ima drveća naravno. Na drveće se ne parkira ali već okolo da. Mislim ima svakakvih. Mnogi se parkiraju u garaži uveče ali preko dana ispred kuće.Koliko sam vidjala izbetonira se deo za kola, sve ostalo je zelena površina na koju se ne parkira
Ми смо присиљени јер у дворишту место за једно а онда остала морају напоље.Kod nas u Bg je zabranjeno parkiranje na zelenim površinama..mada ljudi parkiraju ali rizikuju da plate kaznu bez pardona..
Ja ne parkiram nikada na zel.povrsinu ne zbog straha od kazne vec mi zao one lepe zelene trave koju tockovima izrovare
Избетонира се део јавне зелене површине?Koliko sam vidjala izbetonira se deo za kola, sve ostalo je zelena površina na koju se ne parkira
naravno, to je deo kojim kolima ulazis u dvoriste koji koriste i ljudi da izadju iz kuce na ulicu.Избетонира се део јавне зелене површине?
А то...то је ок...давно учињено.naravno, to je deo kojim kolima ulazis u dvoriste.
na selu niko ne pravi problem kad se parkiras ispred svoje kuce ali komsije mogu da se bune ako se parkiras ispred njihove..obicno kad ti neko dolazi u posetu i nema mesta pitas komsiju da li je problem da se parkira na povrsini ispred njegove kuce.Ми смо присиљени јер у дворишту место за једно а онда остала морају напоље.
Ма код нас паркира где год хоће нико не прави проблем. Сви имамо разумевања.na selu niko ne pravi problem kad se parkiras ispred svoje kuce ali komsije mogu da se bune ako se parkiras ispred njihove..obicno kad ti neko dolazi u posetu i nema mesta pitas komsiju da li je problem da se parkira na povrsini ispred njegove kuce.
Па морам, где ћу, нећу испред комшијине куће. Негде морам.Kod nas je svuda ispred kuća zelena površina i svi parkiraju ispred svojih kuća.
tab je odgovorio ali evo slike sa neta na ovako nesto sam mislila..moras da imas prilaz u kucu i dvorišteИзбетонира се део јавне зелене површине?
Evo ne znam. Kod nas nije uopšte retkost videti kola ispred kuće. Baš ću da se na sat, dva parkiram u garažu...Mene iskreno mrzi.Kod mene većinom parkiramo u vlastitom dvorištu ili garaži, tako da je rijetkost vidjeti auta parkirana na ulici, osim ako neko ne dodje pa parkira ispred.
Nepisano pravilo je da se ne parkira ispred tudjih kuća, tako da rijetko dodje do nekih konfliktnih situacija.
Jedna komšinica je tako namjerno posadila cvijeće ispred svoje ograde, kako kaže zbog bahatih i bezobraznih komšija preko puta..

Ja sam cuo, samo cuo da je parkiranje na zelenim povrsinama zabranjeno...Ukoliko dobro znam zabranjeno je ograđivanje javnih površina ispred kuća sem ukoliko neko nema dozvolu od Zavoda za urbanizam. Tu mislim na stubiće, kamenje i ostale stvari koje ljudi stavljaju ispred svojih kuća na javnu površinu da bi sprečili parkiranje.
Ne samo da je zabranjeno nego je i opasno. I pored toga često viđam ograđene površine ispred kuća.
Zbog takvog jednog (ne)dela sam morala da platim popravku auta oko 100 evra. Kuća, ograda je uvučena sigurno jedno 10 metara i neko se napravi pametan i pored ulice stavio je te stubiće koji su zarasli u travu i nisam videla.
Takođe je i uveče opasno kada se ne vidi dobro.
Dakle...da li ste za ili protiv ograđivanja tih površina ispred kuća? Da li biste prijavili osobu koja to napravi? Da li dozvoljavate da vam se neko parkira ispred kuće?
![]()
vidi ne znam sta se uopste smatra zelenim povrsinamaJa sam cuo, samo cuo da je parkiranje na zelenim povrsinama zabranjeno...
ako ovo nije licno i vredja koleginicu inace povlacim odgovor....

Moja poenta je da ne radi svako, nego ko moze nasilno....ali sam komentarisao tvoje pitanje, gde si napisala da stubic zaraste u travu...vidi ne znam sta se uopste smatra zelenim povrsinama
kod nas ljudi uzmu i izbetoniraju celu povrsinu ispred svoje kuce...da li ako stavis beton na javnu povrsinu vise nije zelena povrsina?
ne kazem da nisi u pravu, kazem samo da kod nas svako tretira povrsinu ispred kuce kao privatnu svojinu i radi sta hoce

Zar vi u Bg imate zelene povrsineKod nas u Bg je zabranjeno parkiranje na zelenim površinama..mada ljudi parkiraju ali rizikuju da plate kaznu bez pardona..
Ja ne parkiram nikada na zel.povrsinu ne zbog straha od kazne vec mi zao one lepe zelene trave koju tockovima izrovare