OGOLJENO O LJUBAVI

jastuk:
...A MOZDA CU SHVATITI NESTO I KAD POSTANEM TAKO SEBICNA KAO MNOGI OD VAS ,KOJE MRZI DA SASTAVITE MISAO ..., AL ZATO KAD IMA NEKA INFORMACIJA O NEKOM(TRAC) ONDA POZURITE DA JE S NEKIM PODELITE...(TU ME TREBA TRUD...,SAMO PRENESES DALJE...)

Nemoj se jediš... tema je ok ali je preteška za tvoju mladost....
Normalno je to..Nisam ni ja što šta kapirao o ljubavi u 15 ili 16...
To ne treba da te je stid i da si ljuta zbog toga...
Sve će doći na svoje mesto,ti si samo malo više povučenija ili
drugačije rečeno mirna i tiha...

e da ga *****...a taman sam se "konstruktivno nakostresila"...cujes ,nekad moras da osetis sramotu pred samim sobom (a time automatski i pred ljudima !) , ZA ONE STVARI KOJE ZELIS DA PROMENIS KOD SEBE.... kao sto je ta o nekapiranju kojecega o ljubavi .... a to vazi i za mnoge druge stvari kolko god godina da imas...sad ako ti zelis biti gospodin/gospodjica bezgresni/bezgresna , onda je normalno da se nikad ne postidis -to je pokajes(nego ova rec -pokajati se- zvuci nekako tesko i religiozno,pa je izbegavam)...

jastuk:
Da li idemo iz krajnosti u kojoj nam navodno ne trebaju ljudi, u krajnjost u kojoj postajemo previse " needy" (cini mi se da je ovo rec - bolja je nego nasa) ?

Za pocetak ,ja sam za to da maksimalno "BUDEMO TU SAMI ZA SEBE" , a s druge strane , da BESTIDNO priznajemo DA NAM NEKO TREBA - onda kada je to slucaj....
Kako ovo moze biti? Malo konfuzno...
Naravno da svakom treba neko i naravno da je svako sposoban da zivi sam i bez tog nekog. Sposoban za biti sam na svojim nogama je cool, ali je ipak prazno i neispunjeno... Ne treba ici u krajnosti...

jastuk:
ZA " CEGA " NAM TREBAJU LJUDI ?
A ovo ja mislim da je glavno pitanje tvoje teme...

Prvo ti neko treba da te zadivi necim, da ti pruzi osecanje da ti se krv uzburka u zilama i masta potpali... Onda ti treba da ti da san, ideju... nemirne snove... Onda ti treba da ti da ZELJU i potrebu... Zelju da je tu pored tebe da se dodirujete, mazite i uzivate... san da se 100% slazete i razumete... san da si mu jedina i da ti je jedini... Onda ti treba neko da se sa njim smejes i radujes.... Onda ti treba da ti ostvari te zelje i snove u realnosti... i da OSETIS punu snagu i vatru... ljubavi i sexa... :wink:

Mozda ti jednog dana neko zatreba i za nesto dalje ali to je vec neka druga prica... :wink:

jastuk:
Hajde da malo "ogolimo stvari " u vezi ljubavi.....

Ovako: ZA " CEGA " NAM TREBAJU LJUDI ?
.....
Da li idemo iz krajnosti u kojoj nam navodno ne trebaju ljudi, u krajnjost u kojoj postajemo previse " needy" (cini mi se da je ovo rec - bolja je nego nasa) ?

Za pocetak ,ja sam za to da maksimalno "BUDEMO TU SAMI ZA SEBE" , a s druge strane , da BESTIDNO priznajemo DA NAM NEKO TREBA - onda kada je to slucaj....

(kazite nesto o ljubavi- kao odnosu , onako kako sami sebi objasnjavate odnose s ljudima)

Ne razbiram nisto ot tega...So e be ogoleno?
Devojce so se be a raboti s tebe?

psiho, otkud znas da nemam decka?ljudi ,podignite nivo komunikacije tako da ne bude licnih primedbi...-yebes ovu konkretnu temu , nego uopste...

a tema je i o tome da sve ima svoju cenu , pa tako i ta ljubav - otud i sve te diskriminacije na osnovu ruznoce , siromastva , neobrazovanosti , raznih nesposobnosti i nedostataka....ne zna se da l je gore odbiti nekog ili biti odbijem na bazi neke od ovih stavki....postoji li lepsi nacin da se posmatraju odnosi medju ljudima ?

e fora je sto mozes da odes kad se pojavi neko bolji....bas je ,ovde skoro pomenuti, J.Maric rekao da je POTPUNO POGRESNO (zanimljiv izraz za ovo) da partneri posle raskida ne zele da razgovaraju..... tj. onaj koji raskine bi trebalo da razgovara o tome sa ovim ostavljenim dokle god to on ne prihvati u potpunosti...humano, zar ne ?

Back