Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Bal pod maskama-žurkata na akrepi ,što kažu naša -vaša braća Makedoncite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svetice su nemoralne!
Qrave su moralne i sve znaju o moralu-svetica ne mora da zna ništa-njeno je ponašanje jednosmerno i pravolinijsko-dosadno svetačko u pm...![]()

Idiiiiiiiiii, a kada je to tako bilo? Nikada "vodje" kako ih ti zoves nisu izabrane, vec su vodje bas zato sto su sami zauzimali ta mesta, tacnije, jer su jaci od drugih pretendenata. To s narodom nema veze. Recimo kod nas, menjali se kao gace prema trenutnoj snazi, ali ne u narodu nego u sverama svetske ili evropske moci, koristeci dvostruki moral. Uvek je pocetni briga za narod iza koga se krije batina, ako necete kako ja hocu onda sledi kazna naroda. Recimo da nas sve vreme jedna krajnje ekstremna ("srpskoelitna") opcija sve vreme kaznjava, da bi se borila protiv druge ("srpskenarodne").Svaki covek ponaosob bi trebao preislitati soostvena moralna i eticka nacela j pravila.Zatim ponasanje,koliko je uopdte,u skladu sa uverenjjma.Koliko puta ste na ulici,osobi koju ste sreli rekli,doci cu,ne misleci tako?Vodje nisu vampiri niti vanzemaljci.Oni su " jedan od nas" ,birali ih mi,u skladu sa tim jakav je vecinski narod,takve su i vodje.
Koliko dvolicno izgleda recimo ovo zajebavanje naroda oko goriva?
Posaljes 100 bitangi na ulicu i das im pravo da maltretiraju narod,
a dzukele ko dzukele rade svoj posao. Da mozda to nije narod?

)Dajte svoj doprinos raskrinkavanju opšteg licemerja!
Šta čoveka,ustvari,čini moralnom zveri? Kakav je to usud?

Ko je birao Vucica !? Ja nisam..svi oko mene su za njega..pa,on je jedan od nas,nije vabzemaljac!! Mani me teotija zavere...radim u madjarskoj fitmi i vidim koliki je razdor..dok god nam je neko drugi kriv ici ce nam ovako..jadni mi,Srbi buhuuu
Osećaju ljudi iskrenog i dobrog čoveka. Za to nisu potrebne škole.

Nije iskren do kraja jer bi saznala kako izgleda kad se sociopata ostrvi!
Ne voli ljude nikako...
Kad se osmehuje,poput one Bučevićke,imaš utisak da će nekog ugristi!![]()
A koji političar je iskren i ne laže? Tata me je naučio da cenim ljude po delima, a ne po onome šta pričaju. A ja vidiš, ne zatvaram usta haha.

hahaJeste Saviću,moral je koristan slabima,jaki mogu biti i amoralni...
Rekao bih Drakce da mozda to u filozofiji biva obrnuto.
Mislim, ko bi Kantu mogao da kaze, ili zameri, da je " slab " ?