Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prodajem stare gusane peci
Photo-0156.jpg
Photo-0155.jpg
Photo-0151.jpg
Photo-0159.jpg
Photo-0160.jpg

prodajem ordenje i to zlatnu vojn.karadjordjevu. beli orao 4 reda. sveti sava 5reda.jugoslovensku krunu 5 reda.dve albanske razlicite varijante. za revnosnu sluzbu zlatnu i srebrnu. za negu ranjenih i bolesnih 1912. za oslobodjenje juznih krajeva. za hrabrost milos obilic manja varijanta. za hrabrost 1912 srebrna. medalja miropomazanje u zici. spomenisa srpsko-turskog rata 1876-1877. osveceno kosovo 1912. spomenica l svetsk.rata 1914-1918. odlicnom strelcu kralj.spomenica balkanskih ratova 1913. dve austrougarske medalje.orden rada 3 stepena. za vojne zasluge sa zlatnim macevima. narodna armija sa zlatnom zvezdom. poljski orden rada.belgijski orden ujedinjenja. bugarski 9 septembar 1944.

Bajonet VTZ Dužina 51cm, dužina sečiva 38cm, dužina kanije 40cm, dužina u kaniji 53cm. Nije loš primerak, a nedostaci su: - kanija i nož su nestručno očišćeni, pa su vidljivi tragovi polir gume (brusnog diska) - neophodno je da se fino ispoliraju, i naravno, očiste. - drvo na dršci je više nego nabubrilo - povuklo je vlagu, neophodno je da se dotera. Cena je 30 evra, što je više nego povoljno za ovakav nož. Po informacijama koje sam našao, proizveden je između 1933 i 1941 - proverite taj podatak, u vojno tehničkom zavodu u Kragujevcu. Super prilika za one koji žele da ukrase zid kvalitetnim i antikvarnim bajonetom. Slikao sam i kutiju za CD, da imate predstavu kolike su dimenzije. Na ovom linku imate fotografije visoke rezolucije: http://postimage.org/gallery/ilt5s06/ Kad ugrabim vremena, ja ću ga doterati, i, naravno, biće veća cena. Beograd - 062/167-33-78

Starinski telefon - poluispravan

Nekad je radio, zvonio i moglo se pozivati sa njega, ali kad smo ubacili aparate u sve sobe, niko ga se nije doticao. Kad se digne slusalica cuje se signal, medjutim ne moze da bira brojeve - rekao bih da je brojcanik pun prasine - mnogo se sporo okrece. Nekada je zvonio - sad ne zvoni. Ispadao je dosta puta i bio slomljen i lepljen - vidi se na slikama.
Nisam siguran da moze da se osposobi - kupujete na sopstvenu odgovornost. Ja ga prodajem kao totalno neispravnog. Nedostaje mu ceo levi prednji cosak - zaliven je necim. Mogu da posaljem vise slika na mail, samo mi recite iz kog ugla da slikam.

Cena 2000 dinara, beograd, 062/167-33-78 Pitajte slobodno sta vas zanima.

Back