Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prodajem orden sv save 4 red GA SAJD malo ostecen cena 220e
538718_411962648828085_1986707459_n (1).jpg
559542_411962698828080_277705439_n.jpg

Prodajem veliki broj papirnih novcanica iz 1941. godine, 100dinara iz Kraljevine Jugoslavije.te jedan odlican arhivski dokument, tacnije 2: u pitanju je list Politika, najpre broj iz 1934-te godine, dan nakon ubistva Kralja aleksandra, a drugi broj je 50+ godina kasnije, Bukurest 1989te i pad Causesku-a. Novine kao i novcanice su potpuno ocuvane i originalne.

Prodajem gramofonske ploce, lp i obicne.
Ovo je neki sazeti spisak:
Ovo su neke, imam jos zabavnu i klasicnu muziku ( ako treba, dostavicu spisak. )

Long play - Abba greates hits Vol. 2, Boney M, Barbara Streisand, Mireille Mathieu, Bouzuki sound, High life ( 20 original top hits, medju kojima su Abba, status quo, oliver onions), Gibson brothers, Demis Rousos, Boney M 2, Madona, Arsen Dedic, Tina Turner, Bacara (2x), Oliver Dragojevic, Vatreni poljubac, Bosses of the blues, Zdravko Colic, Jon Travolta, Mariachi, Ray Coniff, Diana Ross, Los Cucurachos, Los Incas, Darko Kraljic, Tango Festival, Tereza, Tereza jos jednom ( spomenar )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Split 77 - Libertas, Miki Jevremovic.
Split 78 - More, Miki Jevremovic, Dusko Lokin.
Split 79 - Novi fosili.
Zagreb 76 - Tereza
Zagreb 77 - Dzo Maricic
Zagreb 78 - Tereza, Tomislav Ipcic, Darko Domijan, Dusko Lokin, Marija Mise
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Srebrna Krila ( Srebrna ploca ), Dusko Lokin ( Neka te vole, neka te ljube ), Mirzino Jato ( Apsolutno tvoj, Pada sneg ), Prva nagrada Evrovizije ( Marie Myrian ), Prva nagrada Argentine ( Daniel Magal ), Marian Mise ( Ne volis me vise, Dok smo zajedno bili),

Split 79 - Zlatko Pejakovic ( Letu je mome kraj, San Stefan), ( Lagala je da me voli, srebrna ), ( Cao i pisi mi ), ( uspomene, uspomene, hit parada 76. srebrna), ( Necu to prolece, Cerge ), Tereza ( Karneval fest Captat, kad sam stobom i Kokolo), Misa Markovic ( Sta cemo sad, Ti nisi tu ), Kica Slabinac ( Lamento, tri slatke reci ).

25072012(002).jpg
25072012(003).jpg
25072012(004).jpg
25072012(005).jpg
25072012(006).jpg

Prodajem kovanicu koja potice iz doba od pre nove ere, na njoj je Brut koji je ubio Julija Cezara. Kovanica je nadjena u staroj porodicnoj kuci u selu, mislim da nije kopija. Mogu poslati jos detaljnijih slika. Cena po dogovoru ili menjam za DSLR fotoaparat.

Poslednja izmena:
продајем женски Касио сат стар 57 година(из 1955)Водоотпоран,нерђајући челик...мали...коцкаст,златне казаљке 7 карата злато,тако каже бака није употребљив...контакт vjerotic99@gmail.com

Poslednja izmena:
http://www.kupujemprodajem.com/Ibrik-fildzan-rucni-rad-licitacija-3532223-oglas.htm
Prodajem ibrik, posudu za šećer i ratluk,6 fildžana keramičkih, poslužavnik.

Keramika je proizvod Jugoporcelana iz Titovog Velesa (Yugoslavia)

Ibrik, posuda i poslužavnik su ručno rađeni u ''Zlatar-Sarajevo'' dour umjetničkih zanata Sarajevo. (Yugoslavia)

Set je dobijen na poklon krajem osamdesetih od visokog funkcionera.

*PRIHVATAM ZAMENU ZA MILITARIJU. DOGOVOR O CENI MOGUĆ, PONUDITE.

PRODAJEM - Heuer 1550 SG

Sat je u odlicnom stanju ( kao nov ). Nosili su ga i dobijali od vojske piloti JNA 70-ih godina.
Movement: Valjoux 230 17 jewels, manual wind, 36 hour power reserve, 18,000 bph, incabloc shock, plastic crystal, water resist 3 ATM.

Cena je fiksna i iznosi 2000 evra.

Nikola 064/4556-488

Back