Prodajem gramofonske ploce, lp i obicne.
Ovo je neki sazeti spisak:
Ovo su neke, imam jos zabavnu i klasicnu muziku ( ako treba, dostavicu spisak. )
Long play - Abba greates hits Vol. 2, Boney M, Barbara Streisand, Mireille Mathieu, Bouzuki sound, High life ( 20 original top hits, medju kojima su Abba, status quo, oliver onions), Gibson brothers, Demis Rousos, Boney M 2, Madona, Arsen Dedic, Tina Turner, Bacara (2x), Oliver Dragojevic, Vatreni poljubac, Bosses of the blues, Zdravko Colic, Jon Travolta, Mariachi, Ray Coniff, Diana Ross, Los Cucurachos, Los Incas, Darko Kraljic, Tango Festival, Tereza, Tereza jos jednom ( spomenar )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Split 77 - Libertas, Miki Jevremovic.
Split 78 - More, Miki Jevremovic, Dusko Lokin.
Split 79 - Novi fosili.
Zagreb 76 - Tereza
Zagreb 77 - Dzo Maricic
Zagreb 78 - Tereza, Tomislav Ipcic, Darko Domijan, Dusko Lokin, Marija Mise
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Srebrna Krila ( Srebrna ploca ), Dusko Lokin ( Neka te vole, neka te ljube ), Mirzino Jato ( Apsolutno tvoj, Pada sneg ), Prva nagrada Evrovizije ( Marie Myrian ), Prva nagrada Argentine ( Daniel Magal ), Marian Mise ( Ne volis me vise, Dok smo zajedno bili),
Split 79 - Zlatko Pejakovic ( Letu je mome kraj, San Stefan), ( Lagala je da me voli, srebrna ), ( Cao i pisi mi ), ( uspomene, uspomene, hit parada 76. srebrna), ( Necu to prolece, Cerge ), Tereza ( Karneval fest Captat, kad sam stobom i Kokolo), Misa Markovic ( Sta cemo sad, Ti nisi tu ), Kica Slabinac ( Lamento, tri slatke reci ).