Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ikona Svetog Mrate, rearitet / kolekcionarski primerak, u mojoj porodici bila preko 100 godina, koliko se ja razumem mislim da je u pitanju ulje na platnu, vidi sliku za detalje, kontaktirajte me ako zelite da vam posaljem zumirani deo slike (ako zelite da vidite platno iz bliza tj. uvelicano). U tom slucaju precizirajte koji deo slike zelite uvelican (gornji/donji-levi/desni).
Kontakt tel: +38163-81-336-81.
Cena: 9.000 Eura.

Prilozi

• svmrato.jpg
    svmrato.jpg
    28,4 KB · Pregleda: 34
trebo si sve ove ikone pod jedan oglas a ne rastrkano,i drugo kad su ti ovakve cene imas li papire o verodostojnosti i procenu od neke renomirane kuce koja se bavi prodajom ovih stvari a ne samo na tvoju rec koja u ovom slucaju ne vredi nista

Sv Mrata ili Mratindan 24.11. (To je bila slava moje pokojne majke).
Dimenzije cu izmeriti pa ti javiti naknadno.
Cene su onakve kakve trebaju da budu (zao mi je ako je to vecini skupo).
Ne, nemam nikakve papire o verodostojnosti sem moje reci! Mozes doci sa kojim god strucnjakom zelis i pogledati i proceniti ikonu. Mozes traziti bilo koji deo povrsine ikone da ti slikam iz velike blizine ako zelis.

NIJE nikakva prevara!

ljudi mozete je uvaliti nekome ko ce da opere malo para,ja sam ikonu sv.jovana pokusao dati na aukciju u becu nisam mogao nista da odradim jer nemam papira iako je ikona iz 1850 i pecet saborne crkve da je osvestana 1941 potvrda o vlasnistvu i o verodostojnosti i onda prolaz za prodaju za neke realne pare pozzzzz

ljudi mozete je uvaliti nekome ko ce da opere malo para,ja sam ikonu sv.jovana pokusao dati na aukciju u becu nisam mogao nista da odradim jer nemam papira iako je ikona iz 1850 i pecet saborne crkve da je osvestana 1941 potvrda o vlasnistvu i o verodostojnosti i onda prolaz za prodaju za neke realne pare pozzzzz

Spar, što se nerviraš toliko... pa niko te ne tera da kupiš.

Back