Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve informacije na telefon:
062 103 35 03

96397992.jpg

79800905.jpg

Nova cena za "Tajnu večeru"- 1000 evra
"Bulke" (Poljsko cveće) - 300 evra
"Devojka sa knjigom" - 120 evra
"Trubadur" - 120 evra

Novo u ponudi: "Kićenje neveste"-Wiehler goblen rađen po slici Paje Jovanovića! Dimenzije 46x66, original konci i šema, rama od punog drveta.
Cena: 300 evra

Da li bi neko ko se razume u kremenjace mogao da mi pomogne? Potreban mi je nas termin za englesku rec priming-pan ili flashpan (ponekada i samo pan). I da li je oroz ispravan naziv za cock, tj, ovaj cekic koji ima na sebi kremen.
flintlock.jpg

Unapred hvala

Cock ti je naziv za oroz,drzac kremena koji ''krese'' metal i onda varnice padaju u skladiste za barut,a unutar ti je mala rupica unutar mjesta za barut koja sluzi za kontakt baruta u tzv ''flashpanu'' sa barutom u cijevi i onda se barut zapali i izbacuje olovnu kuglu iz cijevi.

Americki slem M1 sa oznakama na skoljci.Prepostavljam da je iz 70ih jer ima pesak teksturu.Prodaje se bez kamuflazne mreze koja je na slici lajnera-podslema.Nema nikakvih ostecenja,kako skoljka tako i podslem.Odlicna ocuvanost!

Od 8-19.septembra sam u inostranstvu.Molim potencijalne kupce za razumevanje

cena 2800din

1214404258

1214404258_1

1214404258_3

1214404258_2

Na futroli pise 1734. godina...Ne znam da li to nesto znaci, kao recimo godna kada je napravljen...???

Pozdrav druze, ali mislim da taj mac nije original. Ne razumem se najbolje u tu tematiku, ali mene ovo lici na neku pozorisne opreme. Previse mi je kitnjasto i ocuvano za oruzje iz tog perioda, mada mogao bi da ubacis jos slika bolje rezolucije i detalja kako bi ostali clanovi mogli da ti pomognu. Pozdrav

Back