Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prodajem original Wiehler goblene: Tajna Vecera (136x50cm) i Bulke (70x50cm), obe original konci, sitan bod, rame od punog drveta. Trubadur (50x60cm), Devojka sa knjigom (50x60cm), Decak Zan (30x38cm) i Beli konj (31x26cm). Sve slike su ručni rad.

Cena: po dogovoru
Tajna vecera 1.jpg

Bulke(poljsko cvece) 1.jpg

Devojka sa knjigom 1.jpg

Trubadur 1.jpg

Decak Zan 1.jpg

Nedavno sam od kolege kolekcionara u razmeni dobio ovaj orden, ili medalju (neznam sta je).,
Kako se sa medaljama i ordenjem ne bavim, nisam u toj bransi, zamolio bih nekoga ko je malo uopuceniji da mi pomogne oko identifikacije ovog komada. Ujedno bih zamolio i da ulokiko je to moguce, izvrsite i procenu neke realne vrednosti ovog komada.

Italijanski M33 slem,nije policijski iz 90' Neko ga je farbao nekom groznom zelenom bojom (vidi unutrasnjost),ja sam poceo da ga sredjujem,od gita i ringlica sam napravio ventilacione otvore,ofarbao ga spolja(nije originalna nijansa) a onda me prosla volja..Nigde nije bio truo,zardjao niti je imao rupe..Iznutra je varen na 2 mesta.. cena je 1000din FIXNO.

Zamolio bi zainteresovane da se jave na PP a dezurne pametnjakoviće kojih ovde ima na pretek da pametnuju na drugim topicima..

slika-1632687x640.jpg

slika-1632688x640.jpg

Da ,li moze neko da mi da neku informaciju o pistolju Valteru P/38 iz 1942 godine kalibra 9mm,serijski broj nos 8748 sa strane ,ispod cevi,i drsci.Ispod kocnice nosi veliko slovo F.Na njemu se nalazi jos oznaka EVG.

takodje imam futrolu od njega koja nosi oznaku BML/42 :
ispod ima znak orla >a ispod znaka oznakuA23.

Ako neko moze ili da mi pojasni ili da mi da neki sajt gde se moze videti prozivodnji ili serijski broj.

Hvala puno.

Da ,li moze neko da mi da neku informaciju o pistolju Valteru P/38 iz 1942 godine kalibra 9mm,serijski broj nos 8748 sa strane ,ispod cevi,i drsci.Ispod kocnice nosi veliko slovo F.Na njemu se nalazi jos oznaka EVG.

takodje imam futrolu od njega koja nosi oznaku BML/42 :
ispod ima znak orla >a ispod znaka oznakuA23.

Ako neko moze ili da mi pojasni ili da mi da neki sajt gde se moze videti prozivodnji ili serijski broj.

Hvala puno.
dali je pored F utisnut i orao ako je onda je radjen u cesku fabriku oruzja u pragu,pogledaj ostale zigove pa ih postavi ovde

dali je pored F utisnut i orao ako je onda je radjen u cesku fabriku oruzja u pragu,pogledaj ostale zigove pa ih postavi ovde
Veliko, crveno slovo F ispod kocnice je oznaka da je pistolj otkocen, da moze da puca.
F od fouer na emackom vatra. Za tacnu identifikaciju kada je i gde tvoj pistolj proizveden,m kao sto ti spar napisa, moras postaviti zigove.
Posto nosi oznaku da je proizveden 1942 nemoze biti proizveden i ceskim fabrikama. U to vreme je jos uvek radjen samo u nemackim fabrikama. I kasnije, nigde osim u nemackim fabrikama nije radjen ili sklapan kompletan Walter P38.
Radjeni su samo pojedini delovi i slati su na sklapanje.

Back