Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prodajem medalje iz licne kolekcije, neke su i porodicno nasledje.

U lotu se nalze sledece medalje:
1} medalja za hrabrost sa petougaonom vrpcom I klasa cena 450 dinara
2} medalja za hrabrost sa trougaonom vrpcomI klasa , medalja je dodeljena 1945 godine mom dedi cena 450 dinara
3} medalja odlicnom strelcu sa trougaonom vrpcom II klasa medalja je dodeljena 1945 godine mom dedi za vreme proboja sremskog fronta u cinu majora JNA 350 dinara
4} spomenica I balkanskog rata 1913 godina , vrpca je nova II klasa 1200 dinara
5}medalja za hrabrost kraljevine jugoslavije, medalja je bez vrpce i u III klasi stanja 1000 dinara
6) medalja zasluga za narod sa petougaonom vrpcom i originalnom kutijom. medalja je dodeljena 1944 godine mom dedi. I klasa 450 dinara i + kutija 300 dinara

medalje se nalaze u posebnoj kutiji u koju moze da stane 12 odlikovanja. njena cena je 800 dinara
sve medalje su u perfektnom stanju sem medalje za hrabrost kraljevine jugoslavije

Prilozi

• 40.jpg
    40.jpg
    99,3 KB · Pregleda: 30
gledao sam na limundu, i cene su preterane, a i nekoliko puta sam bio i prevaren tako da sam se skinuo sa limunda.

a da li vi imate satove za prodaju?
Sto se prevara na limundu tice to je poznato i treba pazljivo birati kod koga se sta licitira.
A sto se cena tice, to zavisi od toga koliko ste para spremni da odvojite za nesto.
Kada su stari satovi u pitanju, imam nekoliko komada, ali nemam nista na prodaju.
U svakom slucaju zelim ti da nadjes sat kakav ti odgovara.

Na prodaju ako interesantan medaljon sa slikom Nemackog oficira i njegove zene..Verovatno je bio njen :) Originalno je,nije naknadno lepljeno garantujem..Vidi se zub vremena.. Nisam siguran u vrstu materijala,ali mi deluje da je neki metal-posrebren..Dodatne fotografije saljem na mail CENA 1200din
slika-1620372x640.jpg

slika-1620378x640.jpg

Back