Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dali neko zna kolike su cene interesent sam da kupim ali nisam dovoljno upucen koji model i pristupacnost na trzistu pozdrav

Ako je nemačka, onda nije M-48, već najverovatnije Karabiner 98k... Zavisi od stanja oko 150e.

Ako si mislio da je koristiš za lov, onda treba da znaš da ovakve puške nisu baš idealno rešenje, zato što nemaju mogućnost montaže optike.

To bi te (sa prepravkom zatvarača, i montiranjem nosača optike) koštalo još para.

I to pod uslovom da je u savršenom stanju...

imam jos neke stvari,pa cu jednom da se naknim,ali do slavije na sajam antikviteta.cula sam da sve znaju da procene.
necu nista da prodam,ali me zanima da znam koliko sam `teska`z:mrgreen:

Grebo,
slabo ces na sajmu antikviteta na Slaviji dobiti realnu procenu svojih antikviteta.
Tamo se okupljaju i izlazu trgovci koji pocesto nisu strucni za antikvitete, a svaki put kada neko donese nesto na procenu to procene jako nisko u nadi da ce to i jeftino odkupiti, pa onda skupo prodati.

Pozdrav svima!
Može li mi neko reći koliko vredi ova knjiga?Moram da napomenem da sam se naslušao raznih priča u vezi nje,jedna je da je to izgubljena knjiga u kojoj je Gavrilo Princip držao pištolj iz kojeg je pucao na Franca Ferdinanda!

2yvj7gz.jpg
icmr2s.jpg

15re620.jpg

Back