Kupujem staru postu ( kompletne prepiske ), razglednice, marke, novac, stare knjige, pisana dokumenta, odlikovanja, stare predmete i slicno
Ja imam dve knjige na staro nemackom iz 1831 ako vas zanima ritchie023@hotmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupujem staru postu ( kompletne prepiske ), razglednice, marke, novac, stare knjige, pisana dokumenta, odlikovanja, stare predmete i slicno
Kupujem surikene, katane i ninjato maceve... dajte neku ponudu ovde ili na PM...
![]()
![]()
IMAS NA OVOME SAJTU DVE http://www.asmc.de/en/Knives-Tools/Swords
slavadej, malo MNOOOGOO preambiciozno napisano: najjaceg aukcijskog sajta na teritoriji EX YU.KOLEKCIONARI :razz: GDE STE?
Besplatna prodaja i kupovina kolekcionarskih vrednosti. Posetite http://www.kolekcionar.com i postanite deo najjaceg aukcijskog sajta na teritoriji EX YU.![]()
" SPREM TE SE SPREM TE ČETNICI "
" SILNA ĆE BORBA DA BUDE "
@ Pocetna cena je 2300 Eura @
![]()
![]()
O.K. izvinjavam se, komp mi je kasno otvorio slicice koje si prilozio. Noz je original, ali je neko "pametan" uzeo pa ga lepo ispolirao i tako mu znatno umanjio kolekcionarsku vrednost." SPREM TE SE SPREM TE ČETNICI "
" SILNA ĆE BORBA DA BUDE "
@ Pocetna cena je 2300 Eura @
![]()
![]()
Idi na pdf "Numizmatika" i postavi slicice. Ima tamo vise dobrih poznavaoca koji mogu prvo identifikovati tvoj dukat a onda ti mogu i dati procenu. Vodi racuna da ces najverovatnije dobiti procenu koliko su spremni da plate takav dukat, posto su neki od njih trgovci. Kupe dukat od tebe, pa ga onda prodaju kolekcionaru i u cenu uracunaju svoju zaradu.Ima li koga?
Hvala!
vec sa slike se vidi da se brojevi na kaniji i nozu ne poklapaju , poznavaoci znaci?
spar, apsolutno si u pravu. Kada sam video onaj silni sminkerski rad dalje vise i nisam zagledao, a bode oci razlika u velicini i tipu brojeva na kaniji i nozu. I joos nesto vrlo bitno. Kod kucanja brojeva, "majstor" pogresio pa i na kanijama i na nozu opucao dupli broj cetiri.
Imao sam prilike da vidim da majstori pogrese pa dupliraju neki broj, ali da isti broj pogresi i duplira i na kaniji i na noz, malo verovatno.
Noz je nadjen u porodici Zivkovic u okolini Nisa . Misleci da je Bodez Bugarski i premisljajuci se godinu dana da li da ga prodaju na kraju su se odlucili.Prvo sto sam proverio su ti brojevi,
malo se razumem ali dovoljno da shvatim da drzim autenticnu stvar u kompletu u rukama.
Isto tako da je hromirana ili niklovana kanija ali ne i secivo koje je besprekorno ocuvano.
Voleo bih da zadrzim bodez ali nisam u situaciji za takav luksuz...Ja licno se bavim numizmatikom .
Cena je previsoka i spreman sam na korekciju i zbog Niklovane kanije i zbog zelje da noz
zavrsi kod nekog od nasih kolekcionara.Razocarao sam se i u nas Muzej i mnoge tzv.poznavaoce .Mogu da dodam slike ako je potrebno ili posaljem na email gde ce detalji doci do izrazaja.
ja ti samo navodim da je kanija od drugog noza to dosta obara cenu i smanjuje kolekcionarsku vrednost to je tkz, budzenje kod burazera imam isti takav gde se brojevi sa kanije poklapaju sa brojem na nozu tako da ne pricam napamet niti imam nameru da ti umanjujem vrednost ali mislim da si ovo trebao da stavis u oglase prodaja a prodaces ga onoliko koliko je neko spreman da plati