Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu tu samo korice problem. Stosta tu fali. To je neki dobar "majstor" budzio i razbudzio.
Al' nemo da se sekiras, ima na ovom forumu vise "dobrih" poznavalaca starog i ne tako starog oruzja, udace ti to.

Nije originalna drška, pobrušen je. to je sve... i reci mi sta jos fali?:dontunderstand:

kad sam ja taj pistolj nasao bio je nekih 10 cm u zemlji pokraj kanala... i orginalne korice su istrunule. zatim sam krenuo skidat hrđu.. i napravio sam korice od drveta oraha...polakirao ih...i dao pobrusiti pistolj...i naknadno je bruniran..

Nije originalna drška, pobrušen je. to je sve... i reci mi sta jos fali?:dontunderstand:

kad sam ja taj pistolj nasao bio je nekih 10 cm u zemlji pokraj kanala... i orginalne korice su istrunule. zatim sam krenuo skidat hrđu.. i napravio sam korice od drveta oraha...polakirao ih...i dao pobrusiti pistolj...i naknadno je bruniran..
Odlican je, zlatan.
Nemoj da ti kudim predmet trgovine da ti ne kvarim posao.

Imam da Vam ponudim Wilerov goblen " Tajna vecera " original dimenzije 50X 136 cm . 58 farben , kataloski br: 2360.katalog : Original-Wiehler -Gobelinbilder 1977 god . ako ste ozbiljan kupac javite se na kontakt E-mail: zajdukovic@yahoo.com ili mob. 063/588-853 , Napomena: Goblen je uramljen u masivnom ramu . Pozdrav!

Prema pravilniku, nisu dozvoljeni telefoni ili e-mail adrese. :neutral:

cena 380e

Prilozi

• sn152854.jpg
    sn152854.jpg
    112,9 KB · Pregleda: 44
  • sn152857.jpg
    sn152857.jpg
    17,3 KB · Pregleda: 31
  • sn152868.jpg
    sn152868.jpg
    83,4 KB · Pregleda: 47