kontakt na mob.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu tu samo korice problem. Stosta tu fali. To je neki dobar "majstor" budzio i razbudzio.tip revolvera "LEFOŠE" 1853. godina
to je đepni revolver i ima okidač na sklapanje.
korice nisu orginal.
Slike:
cjena po dogovoru
Nisu tu samo korice problem. Stosta tu fali. To je neki dobar "majstor" budzio i razbudzio.
Al' nemo da se sekiras, ima na ovom forumu vise "dobrih" poznavalaca starog i ne tako starog oruzja, udace ti to.
Odlican je, zlatan.Nije originalna drška, pobrušen je. to je sve... i reci mi sta jos fali?
kad sam ja taj pistolj nasao bio je nekih 10 cm u zemlji pokraj kanala... i orginalne korice su istrunule. zatim sam krenuo skidat hrđu.. i napravio sam korice od drveta oraha...polakirao ih...i dao pobrusiti pistolj...i naknadno je bruniran..
bekca, nemoj preterivati!!20e dajem
ok 30e fiksno poz jevdokanu prijatelju
Kupujem goblene većih dimenzija, tražim konkretno Pastiricu (Devojka na steni), ali i drugi su dobro dosli.
Imam da Vam ponudim Wilerov goblen " Tajna vecera " original dimenzije 50X 136 cm . 58 farben , kataloski br: 2360.katalog : Original-Wiehler -Gobelinbilder 1977 god . ako ste ozbiljan kupac javite se na kontakt E-mail: zajdukovic@yahoo.com ili mob. 063/588-853 , Napomena: Goblen je uramljen u masivnom ramu . Pozdrav!
kontakt na mob.