Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slike možda nisu najboljeg kvaliteta. Nastavak sledi!

Prilozi

• N 9 , bronza, XVIII vek.jpg
    N 9 , bronza, XVIII vek.jpg
    36,7 KB · Pregleda: 9
  • N 9a.jpg
    N 9a.jpg
    39,1 KB · Pregleda: 7
  • N 10 , bronza, XVII vek.jpg
    N 10 , bronza, XVII vek.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 9
  • N 10a.jpg
    N 10a.jpg
    29,3 KB · Pregleda: 6
menjam za drugi sat ili prodajem cortebrt pozlaceni 18kt iz 60-tih godina nagrada za preciznost (mehanizam je i rolex ugradjivao u svoje satove firma iz 1790 god.)i darvil calibar 7018 60-tih godina satovi su u perfektnom stanju ponude ovde ili na pp
Spar, jesi li ti siguran da je Rolex koristio te masine.
Ja nigde nisam naisao na podatak da je Rolex ugradjivao bilo cije masine osim svojih.
Rolex jos uvek nije prodao svoiu reputaciju ko Brajtling ugradjujuci jeftine Miota masine u svojue satove.

Spar, jesi li ti siguran da je Rolex koristio te masine.
Ja nigde nisam naisao na podatak da je Rolex ugradjivao bilo cije masine osim svojih.
Rolex jos uvek nije prodao svoiu reputaciju ko Brajtling ugradjujuci jeftine Miota masine u svojue satove.

rolex ne samo da je ugradjivao ove mehanizme nego i dan danas ugradjuje zenithove mehanizme u svoje satove,cortebert je sam za sebe proizvodio mehanizme a 60-tih godina je dobio gran prix za preciznost firma koja postoji od 1790 nazalost ne postoji od 1970 otkupio je neki talijan svi ovi podaci su sa interneta ovo sto je kod mene neka mala serija i ne mogu da nadjen cenu za njega po internetu ono sto sam nasao u vrlo losem stanju je bio po ceni od 300$ moj je fantasticno ocuva postavicu slike

Poslednja izmena:
Evo još par komada. Nažalost, fotke nisu baš najbolje.

Prilozi

• N 13 , srebro s pozlatom, pocetak 19-og veka.jpg
    N 13 , srebro s pozlatom, pocetak 19-og veka.jpg
    46 KB · Pregleda: 7
  • N 13a.jpg
    N 13a.jpg
    29,2 KB · Pregleda: 5
  • N 14, srebrna sa polihromnim nijelom, kraj 18-og - pocetak 19-og veka.jpg
    N 14, srebrna sa polihromnim nijelom, kraj 18-og - pocetak 19-og veka.jpg
    42,9 KB · Pregleda: 9
  • N 14a , muzejske vrednosti.jpg
    N 14a , muzejske vrednosti.jpg
    24,3 KB · Pregleda: 7
Pozdrav!

Ja se ne razumem u kompase i ovo sve, pa cu napisati sta znam...

Prodajem kompas M53 sve originalno ima,koznu futrolu,kanap itd...ogledalo sve je naravno u redu.

Imam isto uz njega i neki merac (za karte ja mislim) da meri duzinu rastojanje sta vec...

Prodajem to zajedno (ovo drugo ni ne znam kako se zove pa nije ni bitno toliko)...Cena 15 evra mislim da je potpuno korektna i OK s obzirom za koliko drugi prodaju.

Ja sam iz Beograda pa neka ostavi mobilni na PP da mu se odmah javim ko hoce.

Pozdrav i hvala.

Poslednja izmena:
Pa iz prostog razloga što uz svaku poruku mogu da dodam samo 5 (relativno slabih) fotografija. Npr. uz PAFTE 1. deo ima ukupno 12 pafti u više nastavaka, što se iz samog naslova ne da zaključiti. Možda je trebalo da otvorim temu u Moje Kolekcije.
Pozdrav!
E tek tada bi nastala konfuzija. Koliko sam dosad video: pafte, tepeluci, igle, narukvice, i grivne, verovatno i ogrlice, lanci prstenje, pa stari novac, oruzje i ko zna sta sve jos?
Bojim se da bi forum antikviteti bio zatrpan i pretrpan jedno duze vreme.
Bolje ovako pomalo da imamo vremena da s mirom razgledamo i uzivamo, bar mi koji volimo stare stvari.

Pa iz prostog razloga što uz svaku poruku mogu da dodam samo 5 (relativno slabih) fotografija. Npr. uz PAFTE 1. deo ima ukupno 12 pafti u više nastavaka, što se iz samog naslova ne da zaključiti. Možda je trebalo da otvorim temu u Moje Kolekcije.
Pozdrav!
Nisam znao. :(
Ja sam mislio pošto imam novi nalog da sam uskraćen za postavljanje fotki.
Izgleda da ni vi redovni nista puno bolje prošli.

Ako neko zna neka mi kaze sta znace ovi znaci .. Nisam bio aktivan neko vreme na ovom delu pa da odgovorim na pitanja i ako je kasno .Za gospodina koji kaze ako je on iz Albanije ja sam sa Floride .Napisao sam u prvim mojim postovima da sam iz Novog Pazara ali covek nece da cita . Slika??Nemam Usb kablo za moj tel. A i onako nema sta de se vidi isti kao i ovi modeli ovde koj su postavljeni osim jedne razlike da mu je donji deo okvira gde je ova gravura sa slike i brojevi srebrna ili nesto slicno .pistolj nije registrovan . A u radnom je stanju Ispali ponekad i do 50 dnevno u posebnim prilikama :D

Back