Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dva uokvirena seta crteza iz Beca, oko 1900-te godine, ukupno 7 crteza u dva rama...350e
063 235 292

Prilozi

• wien301.JPG
    wien301.JPG
    108,4 KB · Pregleda: 14
  • wien401.JPG
    wien401.JPG
    105,3 KB · Pregleda: 13
Zanima me procena dzepnog casovnika molnija ussr. U ispravnom stanj.Na licu sata stoji ime marke Molnia a ispod pise 15 jeweis.Broj kucista je 989956.Ispod poklopca se jos nalaz natpis 15 kamenej 4-5-4.Takodje i oznaka Chh.Okacio bih i sliku ali imam neke probleme na mrezi. Zna li neko nesto o ovom casovniku i koju bi cenu mogao dobiti za njega.Unapred hvala.

Ako znas da nije pecat Cara Dusana, sto ga onda tako bombasticno najavljujes i unosi smutnju.
Sada, i da je to stvarno pecat koji su nosili crkveni poglavari malo ko ce ti verovati.
Kada se tako nesto nudi, da bi se dobila realna cena tako necega treba pribaviti sertifikat o autenticnosti, misljenje nekog merodavnog itd, itd.
Ovako sumnjam. Metal je lao falsifikovati, a tesko utvrditi da je falsifikat.
Srbija je prepuna falsifikata rimskog novca i raznih predmeta koji se rade u Bugarskoj. Bugari su postali pravi majstori za falsifikovanje Rima i samo pravi znalci mogu da utvrde da li je nesto bugarski falsifikat ili original

@ SIGNATURE 350,
mala ispravka.
Metak za TT-jca nisu napravili rusi nego su iskopirali metak za Mauser cal 7,63mm
Razlika u oznaci TT metak 7,62 i Mauser metak 7,63 nema nikakvog znacaja u funkcionalnom smislu. I mauser u kalibru 7,63 fukcionise bez zastoja i gresaka sa municijom 7,62TT, kao sto i TT-jac cal 7,62
radi bez zastoja sa municijom 7,63 mauser.
Jedino nemogu biti siguran u peciznost jer municija 7,63 mauser sa kojom sam pucao iz TT-jca je bila stara. Pre pocetka Drugog Svetskog rata.

Back