Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ ENADIN,
vidim da se javljas da prodajes Luger, ali lepis slicice sa neta.
Slikaj to sto prodajes pa zalerpi slicice da vidimo sta je po sredi.
A sada par pitanjace za sve koji bi to eventualno i kupili.
Posto je ENADIN iz Albanije: kako mislite da to uvezete?
Koliko je meni poznato, za uvoz oruzja je potrebno posebno odobrenje. Ako je verovati ljudima koji stampaju "Kalibar", a ja im verujem, do sada niko kao privatno lice nije dobio takvu dozvolu.
Sledece pitanje je da li i jedan kolekcionar koji je normalan misli da mu se isplati da tako nesto kupi na crno.
Kada ga uhvati policija u takvoj raboti ode kolekcija i to cela, nece mu vise4 dozvoliti da ima ni kuhinjski noz kako treba.

Imam ovaj antikvitet star od 150 godina pre Hrista.Nosili su Ga Cezar ili vrhovne vojskovođe u Rimskom Carstnu.Utvrđena je autentičnost predmena.U to doba je ih izgrađeno svega nekoliko,koliko tvrdi istoričar koji je vršio pregled predmeta.Ovaj predmet se nosio za pojasom.Interesuje me da li mi neko moze reci gde ovo mogu staviti u prodaju ili na aukciju,jer bih hteo da ga prodam.Vise slika i informacija na mail brzibrzi16@gmail.com
p1010082g.th.jpg

slika:
http://img520.imageshack.us/i/p1010082g.jpg/

ma kakva Albanija iz Novog Pazara sam samo ove cene su mi smesne to do 300 eura .. jer ja ga nebih dao ispod 800 eura, to je jedini problem .Koliko se razumem u pistolje neverujem da cz tt nemoze da se nadje ispod 400 eura.A ne nesto poput Lugera

ma kakva Albanija iz Novog Pazara sam samo ove cene su mi smesne to do 300 eura .. jer ja ga nebih dao ispod 800 eura, to je jedini problem .Koliko se razumem u pistolje neverujem da cz tt nemoze da se nadje ispod 400 eura.A ne nesto poput Lugera

Polovan TT-jac se prodaje za 150 evra. Zastavin M70 ljudi daju čak i za džabe, samo da ne bi plaćali porez.

U tome je problem. Svako ko ima legalno registrovano oružje plaća porez, koji takav da praktično čitavu vrednost oružja daš državi već za nekoliko godina. A prenos oružja izađe par desetina evra.

Ja ti ne bih ni savetovao da to prodaješ ako ne moraš. Nek bude deo porodičnog nasleđa. Sačekaj malo bolja vremena.

@ ENADIN,
bile tebi cene do 300E smesne ili ne, ali na ovim prostorima je tako.
Ja sam od tvojih zemljaka kupovao Lugere u izvandrednom stanju i za 150E, verovao ili ne.
Sto se TT-jaca, naravno Zastavinih, i Zastava M70 tice kupi ponekad "Kalibar", pa vidi sta se i posto prodaje.
Stoio ti je lepo rekao i ja mislim da je u pravu osim jedne sitnice, a to je da za porez ne od nekoliko godina nego za jednu godinu mozes da kupis vrlo dobro upotrebno oruzje.
A sto se tvog Lugera tice slikaj ga pa zalepi slicice. Ako je nesto sto vredi, ali da vredi, imas tih 800E koliko si zamislio, mozda i vise. Zavisi sta je

@ ENADIN,
bile tebi cene do 300E smesne ili ne, ali na ovim prostorima je tako.
Ja sam od tvojih zemljaka kupovao Lugere u izvandrednom stanju i za 150E, verovao ili ne.
Sto se TT-jaca, naravno Zastavinih, i Zastava M70 tice kupi ponekad "Kalibar", pa vidi sta se i posto prodaje.
Stoio ti je lepo rekao i ja mislim da je u pravu osim jedne sitnice, a to je da za porez ne od nekoliko godina nego za jednu godinu mozes da kupis vrlo dobro upotrebno oruzje.
A sto se tvog Lugera tice slikaj ga pa zalepi slicice. Ako je nesto sto vredi, ali da vredi, imas tih 800E koliko si zamislio, mozda i vise. Zavisi sta je

Pa, ako neko ima tetejac, otići će mu vrednost i za jednu godinu.

Back