Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veliki pozdrav iz Uzica. Ja sam Gosa i zainteresovan sam za te novcice. Javi mi eventualno neku cenu istih. Posedujem Nemacku papirnu novcanicu od 1000 maraka 21 april 1910. Molim za procenu. Takodje i novcanicu od 50000, 19 novembar 1922. Druga klasa otprilike (" izgledaju kao nove ")

ivaena:
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke rIepublike ,Venecije itd.
...Odgovor... Nisam bas upucena u ovaj vid prodaje ali naucicu . POsaedujem dva katanca mislim iz Austrougarske jedan iz 1868 tako su mi bar rekli i jedan iz 1703 . jedan je rucna izrada adrugi ne. Ako vas interesuje da cu vam moju adresu miracaric@yahoo.com..

Aragon:
Na prodaju veoma dobro ocuvana puska" KREMENJACA"slike .Onda svi koji su zainteresovani nek pisu na ovaj Email
veseli_valjevci@yahoo.co.uk slike cu odma poslati.
PS.Procena bi bila veoma dobra ako se ko razume u takve stvari pozdrav i hvala unapred :)
Pozdrav Tomoce jelsi ti ovaj ARAGON pozdrav od Vlade frizera i hvala ti sto mi ukrade Email.
Nego ja te pita jel oces da prodajes ono ti rece da neces jos.Tisi veoma cudan samo da znas,pozdrav od Vlade ja ti mogu sad dati negde oko 1000 eura,ali samo ako je neko tacno proceni javise u ponedeljak kad stignem iz LOVA.
Pozdrav dragi prijatelju :D

ivaena:
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd.
Nudim na prodaju 2 pravoslavne ikone, najvjerojatnije 19 stoljece, dimenzije 38cm x 30cm i 28cmx17cm. kontakt
e mail : velcivelci@pincable.net
8) :D

Back