Veliki pozdrav iz Uzica. Ja sam Gosa i zainteresovan sam za taj orden. Ne razumem se iskreno u iste, ali volim stvari vezane za staru Nemacku. Molim te posalji mi sliku i eventualno neku ponudu. petronik@ptt.yu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Odgovor... Nisam bas upucena u ovaj vid prodaje ali naucicu . POsaedujem dva katanca mislim iz Austrougarske jedan iz 1868 tako su mi bar rekli i jedan iz 1703 . jedan je rucna izrada adrugi ne. Ako vas interesuje da cu vam moju adresu miracaric@yahoo.com..ivaena:otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke rIepublike ,Venecije itd.
Petka:Zanima me da li znate nekog majstora koji popravlja i presvlaci stilski namestaj.
Pozdrav Tomoce jelsi ti ovaj ARAGON pozdrav od Vlade frizera i hvala ti sto mi ukrade Email.Aragon:Na prodaju veoma dobro ocuvana puska" KREMENJACA"slike .Onda svi koji su zainteresovani nek pisu na ovaj Email
veseli_valjevci@yahoo.co.uk slike cu odma poslati.
PS.Procena bi bila veoma dobra ako se ko razume u takve stvari pozdrav i hvala unapred![]()
da la je to zadnja cena?antikus:pozdrav,posedujem drveni luster iz 1900.g.neobarok,200 E,može se videti na sledećem Munćanovom sajmu u Slaviji,Dragan.
Mozes li me kontaktirati na ninakostalic@yahoo.com, imam izuzetan ormar i kaljevu pec na prodaju? Poslala bih ti slike.ivaena:otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd.
markotoyota:Imam oko 40 starih ploca, ako neko hoce da kupi nek se javi... 064/149-36-24
Nudim na prodaju 2 pravoslavne ikone, najvjerojatnije 19 stoljece, dimenzije 38cm x 30cm i 28cmx17cm. kontaktivaena:otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd.
ANTIK:JAVI SE NA O63 605 171-MILAN
Izvini imam na prodaju vojni karabin iz 1854 godine marke STUC KARABIN u veoma odlicnom stanju,i naravno u veoma ispravnom stanju.sljix:Kupujem pesadijsko oruzje iz drugog svetskog rata.
iradic@yubc.net